Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Новий гангстерський фільм за участю Джонні Деппа

Дата: 29-10-2015, 13:00 Відгуків: 0 Переглядів: 1898 Категорія: Огляд новинок Дивитись онлайн

В основу сюжету «Чорної меси» лягла реальна історія гангстера, який тримав в страху всю округу.Історія гангстера Балджера, який вселяв страх жителям Бостона. Для створення сценарію використовувалися матеріали розслідування злодіянь цього злочинця.

 

Фільм вигідно відрізняється від інших робіт на гангстерську тематику. У цій картині головний лиходій постає перед нами без жодних прикрас: для жорстокого й цинічного Балджера немає нічого святого. Якщо він замислив якесь злодіяння, то обов'язково доведе його до кінця. Він не буде відволікатися на поняття честі і благородні мотиви. Історія Балджера цікава ще й тому, що для нього не існує поняття честі і братерства у кримінальному світі. Він готовий співпрацювати з ФБР і здавати своїх кримінальних колег. Однак, слід зазначити, що довгий час йому вдавалося майстерно водити спецслужби за ніс і діяти в своїх інтересах.

 

Друзі сайту: можливо вас зацікавить гарне всесезонное бамбуковое одеяло, яке ви можете придбати за доступними цінами!

 

Джонні Депп відмінно впорався з акторським завданням. Його роль настільки правдоподібна, що ви забудете про чарівного й шкодливого Деппа з відомих «Піратів». Перед вами постане новий Депп - мерзенний тип з рідкою чуприною і могильним кольором шкіри. У цій картині зовнішній образ повністю відповідає внутрішньому змісту.

 

Нова картина наповнена жорстокими сценами і, можна сказати, що орієнтована виключно на чоловічу аудиторію. Не упустили творці цього фільму і реальні факти з біографії злочинця. Однак, картинам з реального життя прототипу приділяється занадто мало уваги. Хвороба сина головного героя згадується якось побіжно. Зате глядачеві надається привід задуматися над іншими спорідненими зв'язками лиходія. Справа в тому, що брат злочинця був сенатором.

 

В цілому, фільм буде тримати в напрузі глядача до останньої хвилини.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка