Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Деніел Крейг більше не буде зніматися в Бондіані

Дата: 14-10-2015, 15:02 Відгуків: 0 Переглядів: 1730 Категорія: Статті і нариси

За попередньою інформацією стало відомо про те, що скоро на великі екрани вийде фільм під назвою «Спектр», де в головних ролях знімається Деніел Крейг. Агенти актора сказали, що він більше не збирається брати участь в зйомках наступної частини Бонда. На всі запитання журналістів з цього приводу Деніел відповідає, що він краще розіб'є склянку і розкриє собі вени, ніж зніметься в ще однієї частини Бондіани. Якщо ж ви захочете переглянути  всі фільми про Джеймса Бонда, то найкращим варіантом для цього стане даний портал, на якому всі фільми швидко завантажуються і викачуються.

 

Головною причиною відмови від зйомок у вже полюбився фільмі, є те, що актор хоче рухатися далі і не зациклюватися тільки на ролі одного спец-агента, єдине, що він сказав, повернеться він тільки в тому випадки, якщо йому запропонують гроші, дуже великі гроші .

 

Ще зовсім недавно актор був не так категоричний у висловлюваннях з даного приводу, він говорив, що зніматиметься у фільмі до тих пір, поки у нього є сили, що ж так різко призвело до зміни думки - незрозуміло. Хоча, творці фільму згадали, що за контрактом Деніел повинен зніматися в Бондіані до 2020 року, а якщо умови контракту не будуть дотримані, то доведеться йому заплатити велику неустойку.

 

Щодо виплат, які актор отримує за зйомки у фільмі, то загальна сума досягає шістдесяти мільйонів доларів, двадцять дві з яких йому платять як гонорар, шість мільйонів за рекламу і тридцять мільйонів від прокату. Виходячи з таких сум, можна сміливо сказати про те, що Деніел є найбільш високооплачуваним Бондом всіх часів і народів, так, що навряд чи творці відпустять всіма улюбленого і популярного актора.

Нагадаємо, що зовсім скоро на екрани вийде нова частина бондіани!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка