Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Акторський склад спін-офф фільму про Гаррі Поттера

Дата: 14-10-2015, 15:10 Відгуків: 0 Переглядів: 1726 Категорія: Статті і нариси

Днями було оголошено список акторського складу фільму «Фантастичні звірі». Однак, це буде не класична історія про молодого чарівника. У новій кіноісторії сюжет заснований на книзі, за якою займалися юні чарівники.

 

Джоан Роулінг написала сценарій про історію ботаніка, який став автором підручника про чарівні тварин. По цій книзі нібито займалися головні герої фільму про Гаррі Поттера. Цей популярний сьогодні жанр отримав назву «спін-офф». Тобто, в самому фільмі дія розгортається навколо другорядних героїв основний картини. Так, роль вченого-ботаніка була віддана Едді Редмейн. Яка роль була уготована Джона Войта, поки залишається таємницею за сімома печатками. Але вже відомо, що легендарний актор дав згоду на участь в кіноісторії.

 

Джон Войт відомий не тільки як батько секс-символа всіх часів і народів, Анджеліни Джолі. В акторській скарбничці Войта є чимало приголомшливих ролей, за які він не раз висувався на премію Оскар. Вже в одній з перших робіт «Опівнічний ковбой» Войт приголомшив глядачів своєю грою.

 

Свою згоду на участь у кіноісторії про ботаніку дали згоду Джемма Чан, а також і Кармен Еджого. Ці юні зірки знайомі нам по картинам «Шерлок» і «Сельма».

 

Сюжет кіноісторії заснований на подіях, які відбувалися за 70 років до основного фільму. Однак, головні дійові особи кіноепопеї НЕ з'являтимуться в цій картині.

 

Імовірно, ця картина покладе початок чергової чарівної сазі. Картина вийде в 2016. Нові частини будуть радувати глядачів аж до 2020 року. Цей незвичайний жанр останнім часом набув великої популярності. Очікується, що шанувальникам Поттера припаде до смаку нова історія, яка пов'язана з улюбленим чарівником.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка