Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Глядачі змогли насолодитися новою картиною Спілберга

Дата: 14-10-2015, 15:21 Відгуків: 0 Переглядів: 1593 Категорія: Статті і нариси

Як повідомляє джерело, нову кіноісторію визнаного майстра Стівена Спілберга глядачі побачили на черговому фестивалі кіно в Нью-Йорку. Цей захід став 53-м за рахунком. Щорічно фестиваль радує глядачів новими прем'єрами. Нова кіноісторія була відзначена бурхливими оваціями, що свідчить про її успіх.

 

Як сюжету послужили реальні події. Адвокату з Брукліна Джеймсу Доновану належить звільнити пілота американської авіації, який потрапив у полон. Юристу потрібно домовитися з радянською стороною про таку справу. Герой Тома Хенкса повинен обміняти американського військового на розвідника, який служить СРСР.

 

Акторський склад блискучий. Остін Стоунуолл успішно зіграв пілота американської авіації. Радянський розвідник був втілений на екрані Марком Рейлсом.

 

Друзі сайту: ви можете переглянути серіал Последний человек на Земле 2 сезон в хорошій якості онлайн!

 

Дія картини переносить нас Далекого 1957 рік. У картині була точно передана атмосфера того часу. Назва картини не випадково - «Шпигунський міст». Локацією для зйомок процесу обміну льотчика на розвідника став саме на міст.

 

Героя Хенкса не бентежить безліч перешкод в такому непростому справі, він з натхненням береться за нього. Адвокат ще не має багаторічної практики захисту, але, тим не менш, вірить в успіх операції до кінця. В акторській скарбничці Хенкса стало на одну блискучу роль більше. Саме на гру акторів режисер робив ставку. Кіноісторія захоплює з перших хвилин, як відзначають критики.

 

Доля радянського розвідника Абеля стала натхненням для ще одного фільму, який був знятий ще в 1968 році. Картина отримала назву «Мертвий сезон», і була знята радянськими кінематографістами. Реальний герой виступив в якості консультанта при створенні радянського фільму. Вступне слово в картині належить саме йому. Фільм користувався чималою популярністю в свій час.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка