Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

У фільмі «Сіра людина» Бреда Пітта замінить Шарліз Терон

Дата: 9-11-2015, 14:25 Відгуків: 0 Переглядів: 1521 Категорія: Статті і нариси

На сьогоднішній день компанія Sony Pictures веде активні переговори з Шарліз Терон, яка пропонує головна роль у фільмі під назвою Сіра людина », де їй доведеться зіграти кілера. Варто відзначити, що спочатку на цю роль збиралися запросити Бреда Пітта, але з часом щось змусило творців змінити своє рішення. А от зйомки і робота над самим фільмом почнуться найближчим часом, так як телекомпанія дуже зацікавлена ​​в зйомках цього сюжету і фільму в цілому. Для того, щоб переглянути в майбутньому цей фільм і інші фільми онлайн, можна скористатися послугами даного порталу, який доступний для користування в будь-який час дня і ночі, має великий перелік фільмів будь-яких жанрів, які легко і швидко викачуються і завантажуються.

 

Друзі сайту: вас можуть зацікавити якісні та міцні матрасы во Владимире, які ви можете придбати за досить вигідними цінами!

 

Сам фільм стане екранізацією твору Марка Гріна, розповідати він буде про колишнього агента ЦРУ, за яким держава почала полювати, а йому доведеться ховатися і робити все можливе для того, щоб вижити, що з його здібностями буде зробити не так-то й важко.

 

Щодо відмови від головної ролі Бредом Піттом, то пов'язано це з його великою зайнятістю в інших проектах і сімейними труднощами, які пов'язані з його дружиною, в пресі неодноразово з'являлися фотографії, на яких видно, що Анджеліна Джолі дуже виснажена і виглядає вкрай погано, а їй всього лише сорок років. А ось кандидатуру Шарліз почали розглядати після того, як вона блиснула в картині «Божевільний Макс», де вона зіграла головну роль однорукої дівчини, з якою впоралася вона дуже добре, що відзначили і глядачі і критики. Так що тепер залишається тільки чекати чи погодиться актриса зіграти роль у фільмі чи ні, але якщо це трапиться, то картина буде просто таки геніальною.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка