Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Україна озброїла новий вертоліт з фільму «Міміно»

Дата: 9-11-2015, 14:32 Відгуків: 0 Переглядів: 1534 Категорія: Статті і нариси

За даними, які надійшли від однієї з російських газет, стало відомо про те, що військова артилерія України поповниться ще одним вертольотом від «Мотор Січ», який фігурував у фільмі «Міміно».

 

Випущена нова і більш модернізована модель вертольота зовсім недавно, але експерти згадали про те, що на ньому є повна комплектація і комплекс військових споряджень і механізмів. До цього переліку входять ракетні блоки і автоматичні гранатомети, вони є дуже функціональними і сучасними, що дозволить їх застосовувати в самих складних і непередбачуваних військових ситуаціях. У хвості вертольота є установки з теплими пастками, а ось в салоні був захований і розташований кулемет. На лівій вихлопній трубі розташувався саморобний екран, за допомогою якого можна буде розгледіти все, що відбувається позаду, експертам такий екран нагадав кухонну витяжку, яка прикрита гратами.

 

Після виходу цього вертольота в пресі та інтернеті з'явилося дуже багато жартів, які стосуються і спорядження та самого виду вертольота, так само згадувалося і те, що радянський вертоліт цієї моделі прославився після фільму «Міміно», в якому головний герой сказав про те, що це не просто вертоліт, це метелик. Варто зауважити, що і багато інших країн не раз представляли нові версії цих вертольотів, але от українська версія перевершила всі очікування, на які ніхто не розраховував навіть. Тож будемо чекати подальших новин з цієї сфери.

Якщо вам сподобалася наша стаття, поділіться нею в соціальних мережах із друзями. Це допоможе в просуванні проекту, а окрім цього, ваші друзі та знайомі також дізнаються цю інформацію, а вона може бути для них цікавою.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка