Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Серіал "Одного разу в казці"

Дата: 14-04-2016, 21:14 Відгуків: 0 Переглядів: 1574 Категорія: Статті і нариси

"Одного разу в казці" (в іншому перекладі "Давним-давно") - один з найпопулярніших сьогоднішніх серіалів.

 

За основу його творці взяли всім відомі всім з дитинства казки та мультфільми. Всі персонажі, які в нашому світі існують лише в книгах або на екрані, в інший, чарівній країні, - цілком реальні люди.

 

Чарівний світ і реальний змішуються, коли зла королева Реджина вирішує розправитися з Білосніжкою, перенісши всіх магічних істот і героїв в наш світ і відібравши у них пам'ять. Так з'являється невелике містечко Сторібрук, де кожен житель - відомий персонаж. Тут живуть і Білосніжка з Принцом, і Червона шапочка зі своєю бабусею, і Попелюшка, і всі інші. Ось тільки по заклинання королеви, всі вони втратили пам'ять і вважають себе звичайними людьми. Істина відома лише Реджині і темному магу Румпельштільцхеном.

 

Але Реджина не знає, що перед тим, як закляття почало діяти, Білосніжка і принц відправили в світ людей свою новонароджену дочку Емму. Дівчинка виростає серед людей і не підозрювала ні про своє походження, ні про те, що магія існує, ні про те, що саме їй судилося звільнити Сторібрук з-під влади злої королеви.

 

Доля Емми змінюється одного вечора, коли до неї приходить Генрі, її власний син, якого дівчина віддала колись на усиновлення.

 

Генрі, за випадковим збігом, - прийомний син Реджини, єдиний, кого та щиро любить.

 

Він також єдиний, хто знає правду про Сторібрук і вірить в те, що його справжня мама врятує зачароване місто. Він умовляє Емму їхати з ним. І хоча та не вірить в магію і казки, любов до сина і бажання бути з ним поруч змушують Емму залишитися в Сторібрук. Що зовсім не подобається Реджині.

 

Але не тільки закляття загрожує життю й благополуччю жителів міста. Ненависть королеви та інших казкових лиходіїв, їх підступні плани ставлять світ в Сторібрук під загрозу, і той може зникнути з лиця землі, як колись - чарівне королівство.

 

Зав'язка серіалу - лише початок чарівних пригод, в які потраплять Емма і Генрі. На глядачів чекають захоплюючий сюжет і зустріч з багатьма улюбленими з дитинства героями: Русалочкой, Мулан, Сплячої Красунею, Пітером Пеном і навіть принцесами Ельзою і Ганною, героїнями недавньої казки "Холодне серце".

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка