Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Коли серце жадає помсти. Рецензія на фільм "Леон"

Дата: 6-11-2016, 11:13 Відгуків: 1 Переглядів: 1418 Категорія: Статті і нариси

Є такі люди, які подорослішавши хочуть вбивати. Але, це не чергове психічний розлад, а просто – жага помсти або справедливості. Кого ж треба вбивати? Представників банди по боротьбі з наркотиками. Є кілька не гуманних і не дуже чесних людей. Маленька дівчинка скаже Леону, що вбито її маленького брата. Але, у дівчинки ще була сім'я, за якою вона зовсім не сумує, адже якщо б була доросла, то сама б їх пристрелила.

 

Захоплюючий сюжет

 

Коли Леон зустрівся з маленької Наталі Портман, вона запитала, «життя завжди така?» на що кілер не кривлячи душею відповів – «Так». Так вони і познайомилися, в під'їзді. Ідея створення фільму просто дивовижна, але вогнепальну зброю, яке фігурує в кінострічці це підлість. Але, незважаючи на маленький зріст, вага і інші дитячі фізіологічні дані, дівчинка просить у Лео щоб той навчив її вбивати.

 

Напевно, всі хто не подивився фільм, зараз думають, що саме з цього моменту почалося найцікавіше – бійня, кров, вбивства і фантастичні моменти, то вони глибоко помиляються. Люк Бессон зумів уникнути всі ці крайності, хоча їх можна було б і додати. Явний Голлівуд – це всі бойові сцени. Яскравості картинки це не збавляє, а лише створює якусь родзинку. Звичайно ж, не можна назвати бойові дії реалістичними, адже це фантастика чистої води, але все ж видовищно. Для 1994 року це шедевр.

 

 

Музика за кадром – шедевр всього фільму

 

У фільмі надзвичайно багато дурниць і викликають сумнів справ. Головний злий занадто ексцентричний. Якщо такий службовець наркоконтроле так поводиться, то виходить капітальне палево, що він сам займається наркоманією.

 

Але найдивовижніше і привабливе в цьому фільмі – це, насамперед, музика. Та сама фішка, яка почала притягувати людей до кінострічці вийшла фантастичною. Композитор всіх саундтреків – майстер своєї справи. Йому на рівних лише Морріконе. Іноді сама музика створювала атмосферу кадру. Втім, можливо Люк Бессон так і задумав.

 

Тріо у фільмі вийшло дуже навіть нічого. Кожен актор виконав свою роль бездоганно. Про Портман можна сказати багато позитивних речей, незважаючи на те, що вона ще дуже юна в цьому фільмі. Фільм в цілому вийшов життєствердним. Ви побачите і відчуєте на собі всі емоції, які передають актори відомого фільму. Леон все-таки стане для дівчинки другим батьком і найкращим другом. Якщо ви досі думаєте дивитися його чи інет, то це просто необхідно зробити, адже так ви відчуєте частинку тієї самої старанної картини тих часів. Обов'язково слухайте закадровую музику. Фільм вартий того, щоб ви його подивилися. Цілком ймовірно, що фільм вам настільки сподобається, що ви захочете переглядати його ще і ще.

Ressorikry

  • 11 ноября 2016 06:32
  • Сейчас:
  • Написал отзывов: 0
  • Написал новостей: 0
Дождались наконец-то Фильм: Кредо убийцы (2016) появился on-line в отличном качестве. Смотрие здесь! >> assassins-creed-2016.blogspot.com << Assassin's Creed, 140 мин, Двадцатый Век Фокс.
Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка