Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Агент Скаллі хоче стати ловцем привидів

Дата: 16-02-2017, 14:09 Відгуків: 1 Переглядів: 918 Категорія: Статті і нариси

Поки Пол Фейг, який очолює знімальну команду третьої частини «Мисливців за привидами», визначається з реальним акторським складом, деякі актриси Голлівуду саами висловлюють величезне бажання взяти активну участь в даному кінопроекті.

 

До речі, вас можуть зацікавити турецкие сериалы онлайн, які ви можете переглянути в хорошій якості на сайті bigcinema-tv.org.

 

Так, в ході свого інтерв'ю для фанатів порталу Reddit Джилліан Андерсон (незабутня агент Дана Скаллі з культового містичного серіалу дев'яностих «Секретні матеріали») заявила, що просто мріє отримати активну роль в тріквел «Ghost Busters». Андрессон сказала, що дійсно тільки зараз дізналася, що фільм вже знаходиться на стадії препродакшена. Вона звернулася до режисера Фейг з реплікою, що готова до проведення кастингу прямо зараз, що має значну кількість вільного часу. «А ще я страшенно смішна!» - Заявила Андерссон.

 

А тим часом актриса останнім часом зачастила відвідувати Сідней, напевно, їй дуже подобаються karaoke hire sydney, які дозволяють поринути в світ пісень і вокальних вечорів з головою за невеликі гроші. Та й прем'єри фільмів вона особливо любить представляти в цьому віддаленому куточку світу.

 

Варто нагадати, що до команди проекту зовсім недавно приєдналася Кеті Діпполд, відмінний сценарист, з якої Фейг активно працював над завоювала популярність кінокомедією «Копи в спідницях». Дещо раніше Білл Мюррей зробив припущення, що дійсно може увійти в основний акторський склад кінокартини, проте ідею творців про виключно жіночому касти підтримали не всі. До речі, Джилліан Андерсон досить активно знімається в останнім часом, тільки до закінчення цього року з її участю вийде кінокомедія «Прокляття повної повії» від Метью Батлера і пригодницький фантастичний бойовик «Залізна сутичка» Джона Райта.

Videomirinfo

  • 18 февраля 2017 19:45
  • Сейчас:
  • Написал отзывов: 0
  • Написал новостей: 0
Агент Скаллі хоче стати ловцем привидів » Кінообоз. Хороше кіно онлайн - а так же Кинопремьеры 2017, сериалы, музыка, TV в Он-Лайн трансляторе PlanetFilms скачать можно здесь: www.planetfilms.gq
Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка