Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Тома Круза запросили в ремейк «Горця»

Дата: 24-02-2017, 20:12 Відгуків: 0 Переглядів: 1078 Категорія: Статті і нариси

Керівництво кіностудії Summit Entertainment для зйомок в запланованому до випуску ремейка кінострічки «Горець» запросило актора Тома Круза. Крузу запропонована роль мудрого наставника ключового героя, якого грав в оригінальній картині Шон Коннері. Поки виконавець самого Горця, як і режисер майбутньої кінострічки ще не визначені.

 

 

До речі, передачу ты супер ви можете переглянути на сайті mibius.online в хорошій якості вже зараз!

 

Офіційні представники Круза сьогодні підтвердили отримання даного запрошення, проте особливо відзначили, що актором остаточне рішення не прийнято. Як пояснюється, зараз актор надзвичайно зайнятий зйомками п'ятої частини пригодницької франшизи «Місія нездійсненна», тому активно роздумувати над отриманою пропозицією буде дещо пізніше.

 

Кіностудія намагається запустити даний проект вже майже п'ять років. Ключова роль дістатися мала Райану Рейнольдсу, однак він відмовився від власної участі. За деякими даними, канадський актор покинув проект в зв'язку з тим, що продюсери ніяк не могли визначитися з кандидатурою режисера кінострічки. Претендували на цю посаду спочатку Джастін Лін, потім Хуан Карлос Фреснадильо, які в кінцевому підсумку з різних причин проект покинули.

 

Перший кінофільм всесвіту «Горець» на екрани вийшов в 1986 році, розповідаючи історію безсмертного шотландця Коннора МакКлауд, зіграв якого Крістофер Ламберт. Всього випущено було шість кінострічок франшизи, останній з яких під назвою «Горець: Джерело» вийшов в 2007-му і став володарем виключно негативних відгуків преси. Крім того в якості оригінального продовження кінокартини в 1992-му з'явився однойменний серіал про Дункана МакКлауд - ще одного представника великого шотландського клану, роль якого протягом шести сезонів виконував Едріан Пол.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка