Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Кліфф Кертіс затверджений на ключову роль спін-офф «Ходячих мерців»

Дата: 2-03-2017, 22:20 Відгуків: 0 Переглядів: 1111 Категорія: Статті і нариси

Активні творці поки що не має назвою спін-офф легендарних «Ходячих метрвецов» змогли знайти свого «Ріка Граймса». Ключова роль в телесеріалі АМС дісталася Клиффу Кертису ( «Пекло», «Злочинні зв'язку»). Сценарій для пілотної серії нового шоу буде створений Робертом Кіркманом разом з Дейвом Еріксоном, який також призначений шоураннер цього спін-офф. Активну реакцію на цю новину вже можна зустріти у всіляких блогах. До речі, сучасний портал блогів manandwoman.org надає можливість обговорити найбільш актуальні теми, різних напрямків, серед яких любов і ревнощі, подорожі і кінофільми, і в жодній мірі суспільство, спорт і кулінарія.

 

Зверніть увагу, що якщо вас цікавлять паспорта отходов, детальнішу інформацію про них ви можете отримати на сайті doc-e.ru просто зараз!

 

Творці проекту «Ходячих» продовжать досліджувати аналогічну зомбі-всесвіт з оригінального серіалу, тільки активна дія картини розгортатиметься буде в інших локаціях. Кертису дісталася роль Шона Кабрера - дорослого вчителя, вимушеного ділити опіку з колишньою дружиною разом з сином. Герой описується як «хорошу людину», який прагне здійснювати правильні вчинки. Як знають віддані глядачі серіалу, такі герої або відразу гинуть, або невідворотно стають Рікамі.

 

Жіночий ключовий персонаж, яким стане Ненсі Томкинс - працює в школі Шона методистка. Зараз студія на дану роль шукає підходящу актрису. Деякий час придивлялася до неї Анна Торв ( «Грань»), але до переговорного процесу справа не дійшла. Зате зараз вже відомо, що до проекту приєдналися Алісія Дебні Кері і Френк Діллейн. Перша зіграє дочку Ненсі, а другий - сина головного героя серіалу. Про прем'єрному показі шоу поки нічого не повідомляється.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка