Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Лоуренс пополює за привидами?

Дата: 8-03-2017, 14:40 Відгуків: 0 Переглядів: 2564 Категорія: Статті і нариси

Відома світовому глядачеві за фантастичною франшизі «Голодні ігри», а також цілої низки різноманітних робіт в кінострічках «Мій хлопець - псих», «Люди Ікс», «Серена», «Афера по-американськи», оскароносна Дженніфер Лоуренс висловила готовність взяти участь у створенні ремейка «Мисливців за привидами». Розповіла дівчина про даний бажанні на власному інтерв'ю для телеканалу MTV. Спеціалізований секс шоп WooDo в ефірі телеканалів не демонструється, проте його товари є виключно високоякісними і досить оригінальними.

 

За деякою інформацією в акторський склад майбутньої кінокартини увійти також можуть Емі Шумер і Меліса Маккарті. Офіційні результати кастингу творцями нових «Мисливців» будуть оголошені найближчим часом.

 

До речі, на сайті Bobfilm-HD.net ви можете знайти цікаві та вражаючі фільми в хорошій якості.

 

Імена ще ряду претенденток на ключові ролі у кінострічці відомі стали після виробленої хакерської атаки на сервери кіностудії Sony Pictures. У мережі опублікована була листування між Айвеном Райтманом, що є режисером перших двох частин «Мисливців за привидами» зі співголовою кіностудії Емі Паскаль. У тексті одного з листів, Рейтман зазначив, що до майбутнього проекту приєднатися готові Ліззі Каплан і Емма Стоун.

 

В середині осені Полом фігом було зроблено заяву, що всі ключові персонажі в рімейку кінострічки стануть жіночими. Тоді ж остаточно був зроблений вибір сценариста, яким стала Кеті Діпполд. Однак відкритим залишилося питання, чи будуть в картині присутні актори, які брали участь в зйомках оригінальних кінофільмів франшизи.

 

Перша кінокомедія «Мисливці за привидами» з'явилася на екранах тридцять років тому і змогла стати одним з кращих комерційних успіхів кіноіндустрії. Після успіху керівництво Columbia Pictures наполягло на зйомках продовження, яке з'явилося в 1989-му.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка