Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Чотири нагороди від Асоціації кінокритиків відійшли «Отроцтву»

Дата: 19-03-2017, 17:33 Відгуків: 0 Переглядів: 779 Категорія: Статті і нариси

Кінострічка Річарда Лінклейтера розкриває глядачеві шлях поступового дорослішання хлопчика-техасця Мейсона, що росте в сім'ї розлучених батьків. Стартував знімальний процес, коли Еллара Колтрейн, виконуючого ключову роль, тільки виповнилося сім, а завершилися лише, коли Еллара відсвяткував вісімнадцятирічний день народження.

 

Асоціація кінокритиків з Лос-Анджелеса офіційно оголосила, що унікальний американський кінофільм під найменування «Отроцтво», створюваний Річард Лінклейтер протягом одинадцяти років, удостоївся престижної премії відразу в чотирьох лідируючих номінаціях. Сьогодні номінантів і переможців кінофільми і мультфільми дивитися онлайн безкоштовно можна на спеціалізованому порталі. стрічці Лінклейтера відійшли нагороди за кращу кінокартину року і кращого режисера, а також за монтаж (Сандра Адер) і виконавицю ключової ролі (Патрісія Аркетт).

 

Зверніть увагу, що аксессуары для игры на гитаре можна придбати просто зараз на сайті keep-rocking.com.

 

Картина знімалася в 2002-2013 роках, а по офіційно укладеним контрактом Еллара Колтрейна не мали права замінити до закінчення знімального процесу. Прем'єрний показ «Отроцтва» відбувся 19 січня, після чого кінокартина отримала досить серйозні і значущі оцінки від експертного журі Берлінського кінофестивалю. Крім того кінематографістами і критиками очікується, що стрічка увійде в число основних претендентів для отримання «Оскара».

 

Річард Лінклейтер є визнаним американським кінорежисером, які працюють в сфері незалежного кінематографа і виробляють власні професійні стрічки поза основними студій кінематографічного світу. Він двічі номінувався на володіння «Оскаром» за створені кіносценарії та двічі ставав призером Берлінського кінофестивалю.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка