Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

За чотири дні «Інтерв'ю» в інтернеті зібрало 15 мільйонів

Дата: 25-03-2017, 21:30 Відгуків: 0 Переглядів: 937 Категорія: Статті і нариси

Скандальний фільм «Інтерв'ю», що розповідає про гіпотетичний замах на чинного північнокорейського гослідера Кім Чен Ина, всього лише за чотири дні зміг зібрати на просторах інтернету п'ятнадцять мільйонів в доларах. Дану статистику наводять у компанії-правовласників стрічки Sony Pictures.

 

При Відповідно до даних від Sony Pictures, оригінальну кінокомедію завантажили або оплатили її онлайн перегляд понад два мільйони користувачів. Крім того, демонстрації стрічки в деяких американських кінотеатрах принесли її безпосереднім виробникам ще три мільйони доларів. Рорі Брюер, один з керівників кінокомпанії, розповів, що творці невпинно працювали над випуском стрічки саме до Різдва, тому надзвичайно раді досягненню мети.

 

Зверніть увагу, що якщо вас цікавить відпочинок в Туреччині, тоді вам варто завітати на сайт http://www.sunny-orange.ru, на якому ви можете підібрати найкращий тур, який вам підійде!

 

Компанією спочатку планувалося, що фільм показаний буде 25 грудня на майданчиках трьох тисяч американських кінотеатрів. Але перед цим кінокомпанія піддалася великої серйозною атаці хакерів. Американська влада звинуватила в дану подію Пхеньян, навіть заявивши, що будь-які подібні дії є реальною загрозою національній безпеці. Офіційний Пхеньян всі звинувачення американської сторони відкинув.

 

Підтримуючи міркування корпоративної безпеки, Sony Pictures змушена була фактично згорнути прем'єрний показ «Інтерв'ю» на майданчиках кінотеатрів. Рішенням керівництва фільм перенесений був на різні спеціалізовані інтернет платформи. Однак, кілька кінотеатрів на основній території США прийняли складне рішення не відмовлятися від затверджених початкових планів і запустили показ даної кінострічки. Чекайте нових публікацій.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка