Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Сара Джессіка Паркер візьме участь у створенні нового серіалу про самотніх подруг

Дата: 31-03-2017, 16:16 Відгуків: 0 Переглядів: 946 Категорія: Статті і нариси

Через десятиліття після закінчення легендарного «Sex and the City» його зірка Сара Джессіка Паркер планує знову взяти участь в зйомках серіалу про самотніх подруг. Створення багатосерійної телекомедії «Розлучення» з Паркер щодо ключових позицій, у якій до речі недавно була помічена татуювання, планується американським каналом НВО. Дізнатися про тату та інших оригінальних сферах мистецтва сьогодні можна в інтернеті на відповідних сайтах, які демонструють живопис і фотографію, стріт-арт і графіті, традиційні напрямки та найсучасніші.

 

Новий серіал від НВО представить історію жінки середнього віку, під впливом пари власних вільних подружок замислюється про розставання з чоловіком. Однак поки героїня розмірковує, чи необхідний їй даний крок, її чоловік сам раптово подає на розлучення, тому як дізнається про інтрижку, заведеної його коханої на стороні. Паркер, якій призначається головна роль, буде не тільки актрисою для «Розлучення», а й займеться продюсуванням цього телевізійного шоу.

 

«Секс у великому місті» є сьогодні вже культовим серіалом, що виходив в американський телеефір в 1998-2004 роках. Він розповів глядачам захоплюючу і складну історію життя чотирьох різнопланових мешканок Нью-Йорка - близьких подруг, яким кілька «за 30». Основний для сюжету телеленти стала книга Кендес Бушнелл. Після закінчення демонстрації серіалу знято було два повнометражних кінофільму-продовження і невеликий серіал-приквел, який отримав назвою «Щоденники Керрі». Крім Паркер в «Сексі» участь брали Крістін Девіс, Кім Кеттролл і Синтія Ніксон.

 

Чекайте нових публікацій стосовно цього, як тільки з'явиться відповідна інформація в мережі Інтернет.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка