Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Лена Хіді вагітна від партнера по «Іграх престолів»

Дата: 6-04-2017, 20:34 Відгуків: 0 Переглядів: 1485 Категорія: Статті і нариси

Яскрава актриса Олена Хіді, нині надзвичайно популярна завдяки ролі королеви Серс з телешоу «Ігри престолів», чекає свого другого малюка від дорнійского принца Оберіна Мартелла, точніше, від виконав його роль актора. Будь-яка вагітність - це стрес для жіночого організму, який може по-різному відреагувати, проте коли з'являються коричневі виділення на ранніх термінах краще відразу ж звернутися до кваліфікованого фахівця.

 

Голлівудські папараці змогли розкопати нові, досить пікантні подробиці активної особистому житті акторів з мегапопулярного серіалу «Гра престолів». Прославилася королева Серсея - Лена Хіді - вже не в змозі приховувати власний кругленький животик від всюдисущих фотографів, тим більше, що актриса недавно відмовилася від усілякого вживання алкогольних напоїв. Хіді також не в змозі приховати і нового коханого - південноамериканського актора Педро Паскаля, знайомство з яким у актриси відбулося в 2013-му на зйомках епізодів четвертого сезону «Ігор». 39-річний Паскаль в ньому став принцом Оберіном Мартеллом. В одному з особистих інтерв'ю Педро заявив, що кожен зустрічає Олену не може не закохатися в неї «без пам'яті».

 

До речі, ви можете просто зараз смотреть кино 2017 в дуже високій якості в режимі онлайн на сайті kinogb.me абсолютно безкоштовно.

 

Зоряна акторська пара власні відносини не афішує, проте спокійно розгулює по лос-анджелеським вулицях під прицілами фотокамер трепетно ​​тримати за руки. При цьому вже відомо, що пара близько року живе разом, що в комплексі з цікавим положенням Олени дає право говорити, що Голлівуд скоро знайде чергову пару зіркових батьків.

 

Варто зазначити, що у Хідт вже є дитина - син Уайлі Елліот, який зродився від Пітера Лоугрен, ірландського музиканта.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка