Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Саймон Пегг брав участь у створенні сценарію для третього фільму «Стартрек»

Дата: 23-04-2017, 19:22 Відгуків: 0 Переглядів: 1023 Категорія: Статті і нариси

Актор-британець Саймон Пегг ( «Пол: Секретний матеріальчик», «Круті лягаві», «Стартрек: Відплата») став співавтором сценарію для третього фільму Star trek. Подивитися попередні частини кінофраншизи сьогодні можна в онлайн кінотеатрах.

 

За повідомленням від мовної корпорації ВВС, призначення Пегга сталося після рішення Роберто Орсі, який створив історії для перших двох кінострічок, покинути космічний проект. Відмовився Орсі також і від роботи в якості режисера, при цьому ключовою причиною називаються розбіжності з приводу нового сценарію. Пегг тепер займеться написанням нової історії в команді з Джастіном Ліном, режисерувати 3-6 частини «Форсажа» і популярний сучасний серіал «Справжній детектив». Саймон, крім написання сценарію, за аналогією з парою попередніх стрічок зіграє механіка Монтгомері Скотта.

 

До речі, на сторінці http://musicbase.ru/catalog/miksher-analogovyy/brand/yamaha ви можете придбати якісні аналогові мікшери за найдоступнішими цінами!

 

Компанія Paramount, незважаючи на дані проблеми на початку виробництва кінострічки, дійсно сподівається, що прем'єра фантастичної картини відбудеться за попереднім планом - в липні 2016- го.

У числі найбільш популярних і успішних кіноробіт британського актора, сценариста і продюсера Пегга - найцікавіші історії для кінофільмів «Типу круті лягаві», «Армагеддец», «Зомбі на ім'я Шон» і «Пол: секретний матеріальчик». У кожній з цих стрічок він також виконав ключові ролі.

 

Фантастичну франшизу «Зоряний шлях» в 2009-му цілком успішно перезапустив Дж.Дж. Абрамс. Уже перша кінокартина принесла творцям понад 385 мільйонів в доларах при бюджетних витратах в 150 мільйонів, а друга поліпшила результат - 467 мільйонів проти 190 мільйонів витрат. Однак зйомками третього фільму Абрамс зайнятися не зміг, тому як запустив «Епізод VII» іншої легендарної космічної серії - «Зоряні війни».

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка