Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Головна роль у п'ятій кіночасті «Піратів Карибського моря» була запропонована Каї Скоделаріо

Дата: 27-04-2017, 09:34 Відгуків: 0 Переглядів: 1267 Категорія: Статті і нариси

Юна британка Кая Скоделаріо, російському глядачеві знайома по кінострічок «Грозовий перевал» та фантастичного «Та, що біжить в лабіринті», дійсно отримала пропозицію про ключову жіночої ролі в черговій частині пригодницької кінофраншизи «Пірати Карибського моря». Сьогодні подивитися кінематографічні стрічки в онлайн кінотеатрах досить просто, а от дивитися документальні фільми найрізноманітніших напрямків можна лише на спеціалізованих порталах.

 

За інформацією від видання Deadline, зараз актриса знаходиться на стартовій стадії процесу переговорів з творцями кінострічки, вихід якої запланований на червень 2017 го. Поки не уточнюється, який саме персонаж дістанеться Кая також в секреті тримаються будь-які деталі сюжету. Зараз відомо лише, що до отримав оригінальний підзаголовок «Мерці не розповідають казки» п'ятим «Піратам», приєднаються Крістоф Вальц, Джеффрі Раш, Хав'єр Бардем, Орландо Блум і Брентон Туейтс. Природно, ключову роль виконувати буде Джонні Депп.

 

Зверніть увагу, що здесь ви можете придбати хороший та оригінальний подарунок на весілля за досить вигідною ціною!

 

Стартують зйомки п'ятої кінострічки в лютому на території Австралії. Державні австралійська влада дали згоду виділити студії Disney близько двадцяти мільйонів доларів, щоб кінострічка була відзнята саме на території цієї країни. Спочатку планувалися як трилогії «Пірати» у 2011-му обзавелися четвертою частиною, при цьому студія Disney оголосила про роботу сценаристів над шостою кінострічкою пригодницької франшизи.

 

Зараз Кая Скоделаріо діяльно працює над продовженням для «Того, що біжить в лабіринті». 22-річна актриса знялася також в популярному телешоу «Молокососи», кінофільмах «Зараз саме час», «Справжня любов» і епізоді «Битви титанів».

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка