Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Дженніфер Лоуренс візьме участь в байопіку про дайверів

Дата: 27-04-2017, 09:38 Відгуків: 0 Переглядів: 885 Категорія: Статті і нариси

Ще на екранах не з`явилася заключна частина фантастичних і популярних «Голодних ігор», а ключова актриса кінофраншизи Дженніфер Лоуренс вже дає згоди на участь в нових проектах. До речі, всі минулі проекти актриси можна знайти в мережі.

 

Стало відомо, що Лоуренс, можливо, братиме участь оригінальному проекті від Джеймса Кемірон під робочою назвою «Занурення». Оповідати кінокартина буде про трагічну любов кубинського дайвера Франциско Феррерас з дружиною-француженкою Одрі Местре. Франциско довгий час був світовим чемпіоном по глибині особистого занурення, поки досягнутий їм результат не побила Одрі, яка стала його дружиною. Після декількох років тренувань, вона вирішує поліпшити власний високий результат, проте під час занурення гине.

 

Зверніть увагу, що для люителів кіно важливим фактором є не лише картинка, але і якісний звук. Тож професійне звукове обладнання, яке ви можете придбати на сайті upsound.com.ua допоможе вам знайти саме те звучання, яке вам потрібне.

 

За твердженням видання Variety, Дженніфер може отримати роль Одрі, проте повний акторський склад фільму ще не затверджений. Також повідомляється, що до даного проекту приєднатися також Френсіс Лоуренс, який є режисером останніх трьох частин франшизи «Голодні ігри».

 

Варто відзначити, що скоро Лоуренс належить брати участь в зйомках кінострічки «Джой», де її партнером знову стане Бредлі Купер. У цій кінокартині, режисером для якої затверджений Девід О. Рассел, з'явиться також Роберт Де Ніро. В основу сюжету лягла непроста життєва історія матері-одиначки з Лонг-Айленда, що стала згодом одним з найбільш успішних американських підприємців. Світова прем'єра запланована на різдвяний день майбутнього грудня.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка