Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Британці планують зняти в Петербурзі нову «Війну і мир»

Дата: 15-05-2017, 20:01 Відгуків: 0 Переглядів: 945 Категорія: Статті і нариси

Чільний британський медіахолдинг ВВС планує організувати в Петербурзі зйомки нового серіалу «Війна і мир» за твором Льва Толстого. Над черговий екранізацією твору російського класика працювати буде Ендрю Девіс, чи не вперше створює кінокартини за класичними творами. В його активі «Доктор Живаго», «Критичний Будиночок», «Гордість і упередження». Частина зйомок англійці проводити будуть на майданчику російської північної столиці.

 

Нова версія для «Війни і миру» буде зніматися в форматі оригінального міні-серіалу: чотири досить великих томи роману будуть уміщені творцями всього в шість окремих серій. Процес роботи над картиною ще не стартував, проте до його запуску все підготовлено. Британською студією навіть були розсекречені імена акторів, в числі яких є і імениті. Наприклад, роль Ганни Павлівни Шерер - блискучої господині великосвітського салону виконувати буде Джилліан Андерсон, знайома і улюблена російським глядачем по фантастично-містичним «Секретним серіалів» і біографічній драмі «Останній король Шотландії».

 

До речі, вас може зацікавити ексклюзивний магазин антиквариата в Москве, який ви можете знайти за адресою ababica.ru. В ньому є можливість придбати унікальні та цінні речі за цілком помірними цінами просто зараз!

 

Також стало відомо, що автори кінострічки ключову ставку роблять на сміливий і оригінальний хід Девіса. Він пообіцяв, що в новому серіалі представлено буде безліч еротичних сцен, яких в оригінальному романі не було. Однак, сценарист заявив, що має намір продемонструвати глядачам все, на що у власному тексті натякав Толстой. Прем'єра «Війни і миру» запланована на кінець 2017-го.

 

Сподіваємося, що вам сподобалася новина і ви поділитеся посиланням на неї з своїми друзями та знайомими. Підписуйтеся на оновлення сайту та завжди залишайтеся в курсі останніх новин зі світу кінематографу!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка