Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Фільм про Агату Крісті розкриє таємницю її справжнього життя

Дата: 1-06-2017, 18:38 Відгуків: 0 Переглядів: 1124 Категорія: Статті і нариси

Агата Крісті є найпопулярнішою письменницею в жанрі детектива, навіть сучасні автори навряд чи можуть затьмарити її. Історія фільму розповідатиме про той факт, коли Агата Крісті зникла від всіх на 11 днів, коли її виявили в одному із спа-салонів вона не змогла пояснити своєї відсутності, а лікарі діагностували амнезію.

 

Paramount поки не розкриває карти про те, хто ж буде режисером даної кінокартини. А також дату виходу в прокат і на екрани, проте твердо заявляє про початок роботи над фільмом. Сценарій описують, як пригодницький бойовик, який буде за своєю ідеєю схожий на «роман з камені» про відомого героя детективних оповідань - Шерлока Холмса.

 

До речі, вас може зацікавити якісний та стильний офісний диван Vizit, який ви можете придбати на сайті greeg.com.ua за найвигіднішими цінами на ринку!

 

Відомо тільки те, що сценарій буде оригінальним і дуже насиченим, який зможе заінтригувати публіку і подарувати приємні години перегляду. Що стосується бюджету, то він теж буде вартий уваги. Спонсорами є найбільші інвестори, серед яких навіть linda farrow, яка заслужила популярність багатьох відомих людей і навіть, якби Агата Крісті жила в наш час, то вона не встояла б перед новими колекціями.

 

У даній кінокартині буде детально зображений таємничий епізод з життя письменниці, біографічна ж картина виходила ще в далеко 1979 році, вона до цих пір не втрачається, адже біографією письменниці цікавляться досі, шанувальники її творчості. Більшість з її робіт також екранізувалися і заслужили величезну популярність, що дає надію на те, що детективний бойовик про зникнення письменниці також викличе відповідні емоції у глядача.

 

Сподіваємося, що новина вам сподобалася! Підпишіться на оновлення сайту і ви будете в числі перших, хто отримуватиме нові матеріали собі на електронну пошту. Чекайте на нові публікації вже зовсім скоро!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка