Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Новинки кіно. Фільм про вторгнення інопланетян

Дата: 1-06-2017, 18:45 Відгуків: 0 Переглядів: 1063 Категорія: Статті і нариси

Така компанія, як Columbia Pictures стала першою в своєму роді, тому що вона представила перший фільм, який показує і розкриває вторгнення інопланетян, і зробили вони це за допомогою фільму «Пікселі». Офіційний трейлер цього фільму був недавно опублікований на сайті YouTube, чим викликав шквал емоцій і захоплення і глядачів і публіки. Він викликає у них настільки сильні емоції, як ліжко-горище з робочою зоною у дітей, коли вони вперше бачать такі моделі. Так як в такій ліжечку можна не тільки відпочивати, але й грати в ній. Крім того, без неї не обійтися, якщо у вашій родині двоє дітей.

 

До речі, на сайті http://windows7-free.ru/programm-dlya-igr/17-vzlomshik-igr-artmoney-rus-skachat-besplatno.html ви можете завантажити ArtMoney швидко та безкоштовно!

 

Головний сюжет цього фільму полягає в тому, що інопланетяни, які потрапили на землю, помилково приймають старі ігри вісімдесятих за документальні фільми справжніх війн, які були організовані людьми. Після цього інопланетяни перетворюються в цих вигаданих персонажів і намагаються підкорити людей тими ж методами, які були побачені в іграх. Серед перевтілених героїв і персонажів є дуже популярні і улюблені всіма герої, а саме кулька Пакман, горила Донгкі Конг і багато інших.

 

Режисером цього незвичайного фільму виступить творець таких фільмів, як «Гаррі Поттер і філософський камінь», «Гаррі Поттер і таємна кімната», завдяки якому фільм обіцяє бути не просто хорошим, а приголомшливим. За основу фільму взято короткометражний і популярний мультфільм відомого французького режисера Патріка Джина. Так що якщо ви любитель гостросюжетних і фантастичних творів, то вихід цього фільму стане дуже важливим і вагомим подією для вас, так як він буде сповнений спецефектів і дуже неординарних моментом, які полонять вашу фантазію і свідомість.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка