Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Новий фільм Емми Уотсон вийде в прокат в 2017 році

Дата: 23-06-2017, 12:02 Відгуків: 0 Переглядів: 1119 Категорія: Статті і нариси

Walt Disney Pictures назвала офіційний вихід фільму «Красуня і чудовисько», і він відбудеться в поточному році вже зовсім скоро. А значить, вже через кілька тижнів можна буде подивитися цю картину онлайн на спеціалізованих порталах. Тут також можна знайти і подивитися цікаві сучасні онлайн фільми hd, не витративши при цьому ні гривні.

 

Головну роль в картині зіграла Емма Уотсон, яка зіграла роль прекрасної Бель. За словами актриси, вона ще з самого дійства мріяла про цю роль, і дуже рада, що їй вдалося здійснити свою мрію. Головну чоловічу роль, тобто принца-чудовисько зіграє Ден Стівенс, тоді як Люк Еванс з'явиться на екрані в ролі Гастона.

 

До речі, якщо ви цікавитесь фотографією, або навіть вже є професійним фотографом, вас може зацікавити якісний светоотражатель для фотосъемки, який надасть вашим фотографіям вишуканіші та глибші кольори і тіні. А придбати цей відбивач можна на сайті foto-grifon.ru швидко та просто і за дуже низькими цінами!

 

Тим часом, бажання перезняти «Красуню і чудовисько» з'явилося у режисерів ще в позаминулому році. У фільмі можна буде почути нові мелодії Менкена, а також деякі спеціально написані з цього приводу сучасні композиції. Постановкою фільму займеться відомий постановник Білл Кондон, який здобув світову славу після виходу вампірської саги «Сутінки» з Робертом Паттінсоном і Крістен Стюарт в головних ролях. Він також є автором картини «Боги і звірі».

 

Зйомки діснєєвськой стрічки проведуть в столиці Британії за допомогою кіностудії Shepperton Studios.

 

Диснеївський мультфільм «Красуня і чудовисько» став першою мультиплікаційної картиною, яка була номінована на «Оскар». Сталося це в 1992 році, тоді як сама картина отримала номінацію в категорії «Кращий фільм». Цей відомий мультфільм не раз перезнімали і робили на його основі фільми, не оминули його увагою і в поточному році.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка