Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Марк Уолберг буде знімати фільм про вибухи на Бостонському марафоні

Дата: 23-06-2017, 12:06 Відгуків: 0 Переглядів: 2991 Категорія: Статті і нариси

Всіма улюблений і відомий актор виступить продюсером фільму «День патріотів», який розповідає про події і вибухи на Бостонському марафоні, разом з ним буде ще кілька відомих особистостей, які так само готові вкласти гроші в цю картину. Для тих людей, які стали вже фанатами майбутнього фільму можна подивитися шпалери з фільмів, які можна буде поставити собі на телефон або ж на робочий стіл персонального комп'ютера. За цією картиною поки ще не закріплені режисер і склад акторів, але як повідомляє сам Марк, то можливий той момент, що він буде грати роль комісара поліції, який був очевидцем всіх подій тих років.

 

До речі, вас може зацікавити дикционный тренинг в школе ЛиссЭ, детальніше про який ви можете дізнатися на сайті lisse-art.ru просто зараз.

 

За мотивами фільму головний герой Ед Девіс є найголовнішим учасником подій, які пов'язані з пошуком і затримкою братів Царнаевих, які є головними підозрюваними і винуватцями підстроювання вибухів. Сценарій до цього витвору пише відомий Матт Чармен, який написав багато яскравих картин і творів, паралельно до цього фільму інша студія починає зйомки схожого сюжету, який має назву «Бостон вистоїть». Варто відзначити, що Марк уже багато разів грав жителів Бостона в багатьох картинах, так як він і сам є уродженцем цього міста.

 

Теракт, який трапився в Бостоні п'ятнадцятого квітня 2013 року, забрав з собою життя трьох людей, поранено було 250 чоловік, в цю трагічну подію були звинувачені брати Царнаеви, які десять років тому переїхали в Бостон з Чечні. Під час затримання один з братів був убитий, а слідство і суд над іншим досі ведеться. Всі сторони, а саме захист і звинувачення винесли свої доводи і факти, було залучено багато свідків, а саме родичі загиблих і поранених. Перше засідання відбулося четвертого квітня, в обвинуваченні представлено понад тридцять статей, за якими злочинець повинен понести покарання, в них є і стаття за вбивство поліцейського, а одна говорить про те, що злочинець повинен понести покарання надзвичайно.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка