Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Чому люди купують копії годинників, в чому їх переваги?

Дата: 29-07-2017, 19:25 Відгуків: 0 Переглядів: 952 Категорія: Статті і нариси

Якщо дорогий швейцарський механізм вам не по кишені, його можна замінити якісної реплікою, в точності повторює дизайн оригіналу. Копії годин дають можливість підкреслити свій стиль і висловити індивідуальність.

 

Репліки швейцарських годинників - продукт високого класу.

 

Оригінальні швейцарські часы цінуються за бездоганну точність, красивий і стильний дизайн, безвідмовність і функціональність. Це символ приналежності до вищої соціальної лізі.

 

Але і ціна годинника є відповідною, досягаючи декількох десятків і сотень тисяч доларів, тому простій людині складно придбати оригінал. Відомо, що над усе в швейцарському годиннику цінується сам бренд, тому, щоб підкреслити свій статус і продемонструвати успіх, люди надягають годинник від CARTIER, Hublot, Tag Heuer і інших виробників.

 

Якщо немає можливості придбати оригінальні швейцарські аксесуари, використовуйте репліки. Це точні копії виробів різних популярних брендів. За візуальними ознаками дуже складно зрозуміти, що на вашому зап'ясті не справжні Rado або Tissot, а майстерно зроблена репліка.

 

Якісні копії годинників набагато доступніше оригіналу, але це продукт високого класу з надійним механізмом (японським або швейцарським). Купуючи репліку, ви не переплачуєте за бренд, багато в чому завдяки цьому вдається в рази знизити вартість аксесуарів.

 

У чому особливість копій годинників престижних брендів?

 

Не плутайте репліки з підробкою, яку можна купити в магазині на автовокзалі. Це зовсім інший, непорівнянний рівень. Репліки продаються в спеціалізованому магазині, до них додається сертифікат і якісна упаковка (тому аксесуар можна купити для себе або в подарунок).

 

На ринку представлені копії більшості швейцарських брендів. На відміну від оригіналів, в репліках не використовуються дорогоцінні метали і камені (це ще одна причина нижчої ціни), вони замінюються сталлю, титаном, позолотою, керамікою та ін. В іншому схожість практично 100% - ті ж надійні механізми, сапфірові стекла і корисні функції: хронограф, турбійон тощо.

 

Тому якщо ви завжди мріяли носити годинник престижних марок, але не могли собі цього дозволити, за допомогою реплік мрії можна реалізувати.

 

Репліки користуються високим попитом, багато хто з них виробляють на заводах в Швейцарії з особливих технологій. Додамо, що доступна вартість дозволяє мати в особистій колекції відразу кілька годин для різних приводів.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка