Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Деніел Редкліфф змінить місце проживання, вибравши країну хмарочосів і коал

Дата: 10-08-2017, 16:45 Відгуків: 0 Переглядів: 4508 Категорія: Статті і нариси

Деніел Редкліфф зумів переполошити ЗМІ і своїх шанувальників новиною про те, що він знімає з торгів квартиру в Мельбурні. За припущеннями, молодий актор, що вже встиг насолодитися славою і популярністю, вибрав для свого постійного місця проживання Австралію. За останні роки Гаррі Поттер сильно змужнів і перетворився на справжнього чоловіка, та й досі він фактично залишається актором однієї ролі.

 

Справжній пентхаус, де є три спальні і неймовірно вид на висотки ділового центру величиною в активно розвиваються австралійському містечку був придбаний ще 9 років тому і не самим Деніелом, а його батьками, які віддали за ці хороми майже 2 млн доларів. На сьогодні ціна цього житла переступила в оціночної вартості позначку 2,5 млн, повідомляє The Daily Mail. Будинок, де знаходиться пентхаус, знаходиться в центральній частині розважального району, що в свою чергу визнаний самим ексклюзивним передмістям всього Мельбурна.

 

Своє житло на Джордж-роуд актор виставив на торги ще взимку, але зараз він передумав, створивши грунт для чуток про свій переїзд на узбережжі Австралії. Як повідомляє Herald Sun, господар дав зрозуміти, що хотів би працювати в Австралії, періодично повертаючись в Мельбурн. Офіційний представник, якому доручили продаж даної нерухомості, Маршалл Уайт не став приховувати своє розчарування, адже шанувальники гучних стрічок про Гаррі Поттера забезпечили чималий попит до даного об'єкта на торгах.

 

На продаж Деніел виставив свою квартиру через постійну зайнятість в Нью-Йорку, але зараз, мабуть, його плани і бачення свого майбутнього змінилося.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка