Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

«Секретні матеріали» повернуться на екрани

Дата: 11-09-2017, 13:22 Відгуків: 0 Переглядів: 2137 Категорія: Статті і нариси

Для тих глядачів і шанувальників, які думали, що їх улюблені актори з серіалу «Секретні матеріалу» більше ніколи не повернуться в нього, а витрачатимуть себе на другорядні і непотрібні ролі, із впевненістю можна сказати, що ви помилялися і самі не здогадувалися чому. Такий поворот обумовлений тим, що серіал вирішила реанімувати і повернути на великий екран одна популярна телекомпанія, а в головні ролі вона взяла тих же самих акторів, які грали в ньому раніше. Якщо говорити про сюжет цього серіалу, то він має деяку схожість в манері зйомок і процесу в цілому з серіалом - У всі тяжкі, що обумовлено тим, що режисером нового сезону стане Вінс Гілліган.

 

До речі, на сайті https://kinoguru.be ви можете переглянути фільми онлайн в хорошій якості вже зараз!

Як сказав головний продюсер серіалу, світ дуже змінився, і в ньому відбулося дуже багато подій і пригод, які стануть основою для наших історій, яких в новому сезоні буде налічуватися шість штук. Спочатку даний серіал мав дев'ять сезонів, які перевернули світ кіноіндустрії і вивели його на новий рівень.

 

Що стосується всіх епізодів і якими вони будуть, то ця інформація тримається в секреті, зазначаючи лише те, що буде два формати серій- це однозначно, в першій герої будуть боротися з темною частиною уряду країни, а в другій буде сюжет, який частково пов'язаний з головною історією. Творці сказали точно тільки одне, що в новому сезоні будуть розкриті ті питання, які до цього моменту перебували в розкритому обговоренні, а саме про інопланетян і їх впровадження на землю, і багато іншого.

 

Так що для тих фанатів, які колись любили цей серіал, скоро настане бажаний момент, а саме вихід нового сезону, в якому буде багато переплетень, розслідувань, розкриттів, головоломок, загадок і інших сюжетів. А все це в цілому не залишить байдужим жодного глядача, а вже творці про це подбають якнайкраще.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка