Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Незабаром буде знята екранізація на розповідь Стівена Кінга і Джо Хілла

Дата: 20-09-2017, 19:13 Відгуків: 0 Переглядів: 5360 Категорія: Статті і нариси

Екранізувати розповідь Стівена Кінга, який був написаний спільно з його сином, вирішив Вінченцо Наталі. Зйомки екранізації пройдуть вже зовсім скоро - у вересні цього року в Торонто. Тому через зовсім маленький проміжок часу, всі ми зможемо спостерігати на екранах щось неймовірне.

 

Як і у всіх оповіданнях Кінга, в ньому немає нічого стандартного або з використанням кліше. Разом з сином Джо Хіллом вони вирішили показати нам, що висока трава часом приховує дуже страшні і неймовірні речі.

 

Даний розповідь переносить нас в Канзас, де брат з вагітною сестрою подорожуючи по країні почули страшний крик, який доносився з поля. Дане поле було зарослим високою травою. І, звичайно ж, вони зупиняються, щоб допомогти кричущого хлопчикові. А за підсумком краще б вони цього не робили.

 

Журнал Esquire вперше опублікував даний розповідь, який заворожує читачів і змушує почати боятися будь високої трави. Вінченцо Наталі вирішив сам особисто написати сценарій до картини. У Вінченцо є досить великий список успішних робіт, таких як «Куб», «Химера» і багато інших.

 

Так само ходять чутки про те, що незабаром вийде ремейк «Куба». Однак її режисером вже буде не Вінченцо, а Саман Кешаварц. Назва так само трохи змінили. Тепер вона буде називатися «У кубі». Ідея зробити ремейк на роботу Вінченцо Наталі належить кампанії Lionsgate. Його ми зможемо побачити так само досить скоро.

 

Сподіваємося, що творці не підведуть, адже екранізації романів Кінга останнім часом виходять не надто вдалими і отримують далеко не найкращі оцінки від глядачів та кінокритиків. Цілком можливо, що з цим фільмом ситуація зміниться в кращу сторону.

 

Сподіваємося, що новина вам сподобалася, тож підписуйтеся на оновлення і ви будете отримувати найсвіжіші матеріали на свою електронну пошту в числі перших! Очікуйте на нові записи вже зовсім скоро!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка