Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Мер'єм Узерлі пощастило знятися для журналу Elle

Дата: 2-10-2017, 22:46 Відгуків: 0 Переглядів: 6016 Категорія: Статті і нариси

Не так давно знаменита актриса Мер'єм Узерлі знялася для журналу «Elle», а саме для його турецької версії. Чудова знаменита актриса, відома завдяки серіалу «Чудовий вік», показала свою красу і харизму. Так як турецькі серіали зараз мають особливу популярність, ця актриса також стала вельми відомою.

 

 

Перш ніж журналістам стало відомо про такий значущу подію, вони знали лише про те, що актриса вирішила трохи розслабитися і поніжитися красою сонячної Італії. Так як зйомки серіалу відняли у дівчини багато сил і часу, їй довелося відновитися, щоб продовжити свою професійну діяльність.

 

До речі, ви можете хороші фильмы смотреть онлайн на сайті kinobarashka.com просто зараз у чудовій якості та цілком безкоштовно.

 

Також видавництву стало відомо, що у Мер'єм є маленька дочка, якій зовсім недавно виповнився рік. Прийнявши рішення про відпочинок в Італії, вона вирішила взяти дочку з собою. Після відпочинку вона, з новими життєвими силами, повернулася до роботи і з задоволенням продовжує втілювати заплановані заходи в реальність.

 

Тепер, Хюррем Султан - головний персонаж турецького серіалу, подарувала фанатам і шанувальникам професійну фотосесію для глянцевого журналу «Elle». У ньому дівчина рекламує різні трендові речі і стильні прикраси. А на обкладинці видання вона одягнена вневероятной краси сукню ексклюзивного дизайну.

 

Дослідивши сторінку Мер'єм в Інстаграме, було знайдено безліч фото щасливою Мер'єм Узерлі з її донькою, які були зроблені на відпочинку. Шанувальники дуже зраділи тому, що така красива і хороша у всіх своїх ролях актриса провела час весело і розслабилася по повній програмі.

 

Останні новини про те, як йдуть справи у юної актриси, мають на увазі те, що вона готова до нових ролей і зйомок, так як після відпочинку позитивна енергетика допомагає їй в буквальному сенсі світитися зсередини. Незабаром можна очікувати появу актриси на всіх екранах світу. Свої плани на майбутнє Мер'єм Узерлі тримає в секреті і тим самим інтригує фанатів її творчості.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка