Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Касу відмінно збирає Дуейн Джонсон

Дата: 13-10-2017, 00:29 Відгуків: 0 Переглядів: 4992 Категорія: Статті і нариси

За всю свою кар'єру актора Дуейн Джонсон знявся в багатьох фільмах, але його ролі завжди були другорядними, що не дозволяло отримувати йому статус касового таланту, хіба що останні три частини «Форсажа» дозволили отримати йому стільки грошей, так як по зборах даний фільм є рекордсменом.

 

Одним з найкращих фільмів, де цей актор грає головну роль, став «Геракл», який в минулому році зібрав чималу суму грошей, саме ця робота і стала для актора стартовою і високою планкою. У фільмі «Розлом Сан-Андреас» Дуейн зіграв головну роль і за минулий тиждень картина стала рекордсменом в американському прокаті. За допомогою програми фільми на телефон можна з легкістю подивитися трейлер цієї картини, що дозволить точно визначитися чи йти на нього в кінотеатр чи ні.

 

У сюжеті фільму стоїть проблема розколу літосферних плит, які в підсумку великого і сильного землетрусу все таки розколюються і Дуейн виступає пілотом вертольота, який за весь час рятувальної операції намагається знайти свою дочку. Звичайно, це не сюжет "Пили" http://kinogo-720.net/199-pila-8-2017.html, проте також заслуговує на увагу.

 

Що стосується відгуків про даний філь, то критики схвалили його на п'ятдесят відсотків, але при цьому відзначили відмінну гру акторів, а от глядачі прийшли в захват від нього, їм сподобався і сюжет, і акторський склад і закінчення фільму.

 

А ось такі фільми, як «Ідеальний голос 2» зібрав у прокаті вже більше ніж двісті двадцять мільйонів доларів, що в два рази більше, ніж перша частина. А ось «Земля майбутнього» з Джорджем Клуні в головній ролі перестав вже цікавити глядача, що не дасть їй окупити бюджет зйомок в розмірі ста дев'яноста мільйонів доларів, так як за весь час прокату картина зібрала тільки сотню тринадцять мільйонів доларів. Фільм «Божевільний Макс» за весь час прокату зібрав двісті п'ятдесят мільйонів доларів, при бюджеті зйомок сто п'ятдесят доларів.

 

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви дізналися щось нове. Підписуйтеся на оновлення і ви будете отримувати всі свіжі новини зі світу кіно індустрії собі на пошту! Діліться посиланням з друзями та знайомими, які б також хотіли бути в курсі. І чекайте на нові публікації вже зовсім скоро.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка