Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

В екранізації нового коміксу зніметься син Уілла Сміта

Дата: 21-10-2017, 16:56 Відгуків: 0 Переглядів: 5217 Категорія: Статті і нариси

Для багатьох телеглядачів, які обожнюють і люблять актора Уілла Сміта пораділи ще більше, так як його син слід по стопах свого зоряного татка, а саме веде активну діяльність в сфері акторської майстерності.

 

Хлопець вже давно почав зніматися у фільмах, що у нього, до речі, непогано виходить, а все через зіркових ген, які так і хлинуть з нього, та й хлопець справді талановитий, він активно займається спортом, постійно тренується, в свої шістнадцять років він має чудову фігуру і статура. Що стосується зіркових ген, то його мама так само не відстає від чоловіків, вона знялася в такій картині, як серіал Готем, її роль відповідала супергероїні, яка боролася зі злом, свого часу, цей серіал мав запаморочливу популярність.

 

Ось і Джейден вирішив не відставати від своїх батьків, можливо він буде зніматися в екранізації коміксів, де зіграє роль Статика, чорношкірого супергероя, який так само буде боротися зі злом і в підсумку перемагати його. Чутки і новини з цього приводу виникли ще в минулому році, але це не було підтверджено ні самі актором, ні компанією, яка повинна буде займатися зйомками, так що до сьогоднішнього дня всі були в невіданні і подиві, хто ж саме удостоїться даної ролі. Хоч, звичайно, на 100% не можна довіряти цій інформації, адже колись також було багато чуток стосовно Шрека 5 http://filmogo.co/76-shrek-5.html, озвучування якого приписували багатьом широковідомим акторам, які в підсумку не мали відношення до мультфільму.

 

Якщо ж все таки саме Джейден зіграє в цій картині, то фільм обіцяє бути чудовим, так як його фізичні та акторські дані дозволяють втілити всі найважчі задумки в реальність. Всі фільми, в яких раніше знімався цей хлопець, отримали і знайшли неймовірну популярність, що і принесло йому ще більшу любов публіки і шанувальників, так що для всіх фанатів тепер є завдання, чекати виходу нової картини зі своїм улюбленцем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка