Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

З чого складається система відеоспостереження?

Дата: 26-11-2017, 17:13 Відгуків: 0 Переглядів: 2378 Категорія: Статті і нариси

Всі знають про те, що таке системи відеоспостереження та навіщо вони потрібні, але мало хто розуміє як там все влаштовано. У даній статті ми спробуємо «пролити світло» на все це, і ви зрозумієте. що все не так складно, як може здатися на перший погляд. Тепер ви будете знати як своїми руками організувати систему відеоспостереження в своєму будинку, під'їзді, магазині...

 

Перше, що ви повинні знати, так це те, що системи видеонаблюдение Dahua поділяються на два види: цифрові і аналогові. Цифрові системи більш сучасні, діляться ще і на IP і SDI. Зупинятися на перевагах і недоліках ми не будемо, це тим окремої статті. Сьогодні ми розглянемо тільки принцип роботи. Якщо самостійно не наважуєтеся встановити систему, недостатньо навичок в IT сфері, можна звернутися до фірм, що встановлює відеоспостереження в Санкт-Петербурзі. Вони зроблять все на вищому рівні, вам сподобається.

 

Що потрібно для організації системи відеоспостереження?

 

Все безпосередньо залежить від вимог до системи і її масштабності. До мінімального набору можна віднести:

 

- Пристрої для запису. Це може бути комп'ютер з платою захоплення відео або спеціальний реєстратор.

- Жорсткі диски для зберігання записів.

- Камери.

- Монітор.

- Блоки живлення, кабелі, роз'єми та інша периферія.

 

До речі, вас може зацікавити интернет-магазин видеонаблюдения World Security, в якому можна придбати якісні системи відеоспостереження за найкращими цінами.

А тепер поговоримо безпосередньо про встановлення системи. Насамперед ви повинні визначитися якого типу буде відеоспостереження: аналогове або цифрове. Щоб точно визначитися, зрозуміти всі переваги і недоліки, рекомендуємо почитати в інтернеті статті на цю тему. Далі порахуйте скільки вам буде потрібно камер. Після підрахунку помножте отриману кількість на 1,5, адже під час установки проявиться багато мертвих зон. Коли кількість камер відомо, вибирайте записуючий пристрій.

 

Між іншим, купить ip камеры Dahua ви можете швидко та вигідно просто зараз.

Що стосується пристрою для запису відео, тут може бути два варіант. Перший - найпростіший. Це комп'ютер, з встановленою картою захоплення відео. Якщо камер більше 16, купуйте реєстратор. Не варто боятися, реєстратор - простий пристрій, що не потребує регулярного догляду, обслуговуванні і особливих навичок для експлуатації.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка