Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

За словами Анни Мекілян, режисером може стати кожен, потрібна всього лише наявність смартфона

Дата: 15-12-2017, 09:40 Відгуків: 0 Переглядів: 6739 Категорія: Статті і нариси

В одному зі своїх інтерв'ю, фаворитка Кінотавра в цьому році сказав про те, що сьогодні такий час, що режисером може стати будь-який бажаючий людина, так як технічні можливості досягли неймовірних показників, при цьому головне мати бажання і прагнення створювати кіно.

 

Вона зазначила ще й те, що не варто скаржитися на те, що в зйомках тобі ніхто не допомагає, все можна робити самому, тим більше, якщо сюжет буде цікавим, то його помітять в будь-якому випадки, навіть не дивлячись на те, що короткометражка була знята на непрофесійне обладнання. За словами режисера, не потрібно нити і плакати, бери в руки телефон, знімай сюжет, монтують його і уявляй, так, можливо не відразу удача прийде до тебе, але якщо у тебе є атлант і потенціал, то все обов'язково складеться належним чином.

 

До речі, вас можуть зацікавити фильмы про новый год 2017, детальніше про які ви можете дізнатися на сайті segodnya.ua вже зараз.

 

Вона висловилася з приводу того, що участь в цьому фестивалі стало для неї, свого роду, традицією, так як ще зі студентських років вона представляла на ньому свої перші короткометражки. Цей момент завжди був хвилюючим для неї, так як не знаєш і не розумієш, якою буде реакція публіки, чи сподобається їй творіння, так як показуєш його вперше. З початку її діяльності все короткометражки на кожному фестивалі мали нагороду в певній галузі, а ось в цьому році її картина під назвою «Про любов» отримала головний приз двадцять шостого фестивалю. Для Анни Мекілян це стало великою несподіванкою, всім учасникам, глядачам, а також журі дуже сподобався сюжет і весь фільм, що було підтверджено оваціями, які були ан протягом усього фільму. Таке досягнення свідчить про одне, Анна і справді талановитий режисер, який має необмежені ідеї і ресурси своєї уяви.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка