Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як вибрати хороші навушники і на що звернути увагу

Дата: 10-03-2018, 18:49 Відгуків: 0 Переглядів: 1287 Категорія: Статті і нариси

Відразу скажемо, що ідеальних навушників немає тому, що сприйняття звуків справа індивідуальна. Вухо може тільки вловити звукову хвилю, а за обробку та отримання звукової картини відповідає мозок. Обробка мозком інформації залежить від нервових ланцюжків, які стають "досвідченіше" з навчанням. Тому люди, пов'язані з музикою будь то музиканти або просто любителі, сприймають звук глибше інших.

 

Якщо ви хочете купити навушники, будемо сподіватися що наша стаття допоможе визначитися з вибором.

 

Тести показують, що для різних людей звучання однієї моделі навушників буде відрізнятися: одні будуть оцінювати півтони і баси, а іншим це абсолютно не важливо.

 

Адже наушники от Apple розробляються не тільки інженерами, але і маркетологами. Іноді, на красиву обробку і модний і креативний логотип йде більше грошей, ніж на передачу навушниками якісного звуку. У таких пристроях переважає звучання ударних і басів, а інші звуки губляться. Тобто, такі навушники тільки добре "товчуть і бахають"

 

Повноцінний звук зі чутними басами і верхніми частотами можна отримати від повнорозмірних, басових навушників. У таких навушниках ви почуєте такі звукові деталі, про які навіть раніше і не підозрювали. Такий пристрій - хороший вибір для меломана!

 

Є ще студійні і діджейські навушники. З їх допомогою можна почути всі подробиці зведення звуку і звучання фонограми під час запису. Музична картина має максимальну деталізацію. Можна почути на яких інструментах грають музиканти і використовуються спецефекти.

Звичайно, такі навушники підійдуть професіоналу і меломанові.

 

Існують ще й навушники Hi-Fi класу, які мають досконалим якістю звуку і унікальною конструкцією драйверів. Звучання настільки реалістичне, що здається, ніби музика грає в кімнаті! Такі навушники підійдуть для прослуховування високоякісних фонограм.

 

Види навушників.

 

Таблетки або вкладиші

 

Такі навушники як би вкладаються у вуха, і буває можуть з них випадати. Можна виділити такі плюси, як:

 

  • недорога ціна
  • підійдуть тим людям, хто при прослуховуванні музики любить контролювати зовнішні звуки.

 

Але, звучання у них не саме краще через те, що вони погано контактують зі слуховим каналом.

 

Затички або внутрішньоканальні.

 

Такі навушники дозволяють слухати музику без присутності зовнішнього шуму, але носити їх не завжди зручно через розмір і форми амбушюр. У таких пристроях ви прекрасно будете чути баси, а також можете слухати музику в будь-якому, навіть самому шумному місці. Такі навушники можна купити практично в будь-якому магазині.

 

Накладні навушники.

 

Їх комфортно носити кожен день і звук краще, ніж у маленьких вкладишів. Накладні навушники здатні видавати баси, не спотворюючи при цьому звук. Мають надійної звукоізоляцією і легко стереогарнитурой. Єдине вони досить масивні і можуть викликати незручність, наприклад, при спортивних тренуваннях.

 

Є ще такий вид навушників як кісткові, в яких звук проводиться через кістку черепа. Звук надходить відразу до внутрішнього вуха через кістку, що ідеально для спортсменів і людей, які погано чують. У них можна і музику чути і контролювати сторонній шум навколо.

 

Як бачите, видів навушників багато. При покупці не варто покладатися на чуже, нехай навіть експертну думку, а краще протестувати різні види і підібрати саме такі навушники, які підійдуть саме вам!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка