Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як отримати хорошу роботу в Польщі: досвід українців

Дата: 26-03-2018, 17:09 Відгуків: 0 Переглядів: 810 Категорія: Статті і нариси

Віза Про - Робота в ПольщіЯкщо ви ще вирішуєте, їхати працювати за кордон чи залишатись вдома, вам буде цікаво дізнатись про досвід інших українців. Звичайно, робота за кордоном оплачується в рази вище, особливо коли ми говоримо про працю в Польщі або в іншій європейській країні. Чому б не спробувати хоча б на декілька місяців поїхати і попрацювати легально? Ви отримаєте хороший досвід, до того ж будете більше подорожувати та отримаєте вищу зарплатню. Тільки потрібно знати, куди звернутись, щоб для вас знайшли роботу в Польщі на фабриці, у готелі чи у іншому місці. Наприклад, кадрова агенція Віза Про пропонує роботу в Польщі для сімейних пар. Також можна обрати місце окремо для жінок чи чоловіків. Власне, про вибір кадрової агенції ми також будемо говорити. Чи варто звертатись до посередників? Які вакансії зараз актуальні? На які умови праці розраховувати? Ми розповімо про всі ці нюанси.

Послуги кадрових агенцій: чи варто звертатись?

З ким би ви не співпрацювали, швидше за все, це буде саме посередник. Тому найкращий варіант – обрати кадрову агенцію, яка працює офіційно і несе відповідальність за ваше працевлаштування в Польщі. Досвід українців показує, що краще один раз звернутись до такої агенції, ніж декілька разів зіштовхнутися з недобросовісними посередниками, які пропонують свої послуги через Інтернет. Наприклад, у кадровій агенції Віза Про вам допоможуть укласти трудовий договір з вашим польським роботодавцем. Влаштовуючись по контракту, ви уникаєте безлічі ризиків. Фактично, ви захищені від недобросовісних роботодавців. Цікавить робота в Польщі для сімейних пар на фабриці або у будь-якому іншому місці? Ви можете саме тут підібрати хороше місце: https://visa-pro.com.ua/stat/dlya-simeynykh-par. Власне, ми поговоримо більш детально і про вакансії, і про умови праці і проживання, на які ви зможете розраховувати.

Умови праці, вакансії, оплата

Що стосується умов праці, то влаштовуючись офіційно, ви можете узгодити всі питання з вашим роботодавцем. Часто працівникам пропонують житло безкоштовно або за символічну плату, а інколи потрібно шукати квартиру самому. Чимало посад, в тому числі і без знання мови, пропонують у агенції Віза Про. Актуальна робота в Польщі на фабриці для сімейних пар доступна тут: https://visa-pro.com.ua/job/na-fabrytsi/. Можете знайти хороше місце і в готелі, і на складах, і на будівництві. Орієнтовна оплата – 2,2-2,5 тис. злотих щомісяця. Коли розпочинається літній сезон, від роботодавців надходить все більше вакансій на роботу в Польщі саме у сільському господарстві. Зазвичай це збір урожаю, але пропонують роботу й трактористам, водіям.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка