Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як безпомилково вибрати ритуальне агентство, яке не підведе

Дата: 12-06-2018, 15:03 Відгуків: 0 Переглядів: 637 Категорія: Статті і нариси

Організація похорону - складне і відповідальне завдання. Зіткнувшись зі смертю близької людини, в 99% випадків наймають ритуальне агентство. Важливо знати, як вибрати гарне ритуальне агентство - адже на ринку діють сотні похоронних бюро, і багато хто з них працюють неякісно, ​​завищують ціни, обманюють. Ціна помилки при виборі похоронного бюро занадто висока, а гідні проводи людину в останню путь - обов'язок кожного. У підсумку ви будете знати, як діяти, якщо виникне питання "Яке ритуальне агентство вибрати?"

 

Яке Ритуальне агентство?

 

Правильно вибрати ритуальне агентство за 10-15 хвилин допоможе цей посібник. Перерахуємо критерії вибору, потім дамо пояснення.

 

Критерії вибору ритуального агентства:

 

Популярність, репутація, час роботи на ринку

Рекомендації (від друзів, знайомих, колег)

Згадки в ЗМІ

Детальна інформація про ціни

якість сайту

Відгуки про ритуальні агенствах

Наявність статусу "міська спеціалізована служба"

Докладна інформація про компанію на сайті

Детальна інформація про ритуальні агентів, їх табельні номери

 

Популярність, репутація, час роботи на ринку

 

Якщо ім'я ритуального агентства (бюро) широко відомЕ, от як здесь - природний привід звернути на нього увагу. Ще краще, якщо у компанії хороша репутація. Але в світі PR і фальшивих репутацій, на одній цій ознаці зупинятися не варто.

 

Рекомендації

 

Опитайте друзів, знайомих і колег. Їх досвід і рекомендації - негативні або позитивні - допоможуть вибрати надійне ритуальне агентство.

 

Наявність згадок про компанію в ЗМІ

 

Ще один критерій перевірки ритуальної служби - перевірити згадки про компанію в пресі за останні пару років. Це легко зробити в інтернеті за 5-10 хвилин. Через величезної кількості проблем і негативу на ритуальному ринку, ЗМІ багато і часто пишуть про ситуацію в ритуальній сфері, називаючи конкретні компанії. Рада - звертайте увагу тільки на публікації в серйозних виданнях.

 

Якщо ви зустрічаєте згадки перших осіб компанії в позитивному контексті, бачите їх коментарі про ситуацію в галузі або розгорнуті інтерв'ю - це ознака того, що компанія працює професійно, вона знайома і цікава серйозним виданням, які не беруть коментарі у невідомих організацій.

 

Детальна інформація про ціни і наявність каталогу товарів

 

Одна з ознак несумлінного ритуального агентства - відсутність інформації про прейскуранті на послуги. Подібна непрозорість дозволяє маніпулювати замовником, а підсумкова вартість похорону виявляється відмінною від тієї, що обговорювалася усно і вказана в договорі.

 

Наявність детального каталогу товарів із зазначенням фіксованих цін для кожного - ознака добре працює агентства, яке робить невиправдані націнки в ході виконання зобов'язань за договором.

 

Наявність пакетних пропозицій з організації похоронів та ритуальних заходів за принципом "все включено" - ще одна ознака виділити дане ритуальне агентство.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка