Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як вибрати канцелярський ніж?

Дата: 29-07-2018, 17:11 Відгуків: 0 Переглядів: 1189 Категорія: Статті і нариси

Цей простий інструмент користується популярністю, як серед офісних працівників, так і серед професійних майстрів в області дизайну, будівництва та ремонту. Але в будинку він здатний замінити цілий ряд аналогічних, але нерідко досить дорогих інструментів. В цьому і полягає головна перевага канцелярського ножа. Їм можна розрізати шпалери і пінопласт, лінолеум і гіпсокартон, вирізати картинки з паперу та зачищати електричні дроти. Для всіх цих робіт можна використовувати спеціальні інструменти, але в рамках одиничних маніпуляцій економніше і зручніше скористатися саме канцелярським ножем.

 

Ніякої заточки

 

Зазвичай будь-який тип таких ножів від https://master-plus.com.ua/instrument/knife-blade/ випускається зі спеціальними відсічення на лезі, що дозволяють легко обламати затупілась частина і продовжувати користуватися тим же надійним інструментом. Найбільш прості моделі забезпечені знімною частиною, що дозволяє легко замінювати сточені леза. Все це забезпечує ідеально точну нарізку будь-яких елементів.

 

Безпека на вищому рівні

 

При роботі завжди можна вибрати найбільш вдалу довжину леза, що забезпечує спеціальний регулятор. За допомогою фіксатора обране положення можна надійно закріпити, що гарантує максимальну безпеку. Несподіване випадання гострої частини просто виключено. Спеціальні металеві напрямні забезпечують хорошу стійкість до підвищених навантажень і зводять до нуля ймовірність травм.

 

Види канцелярських ножів

 

Існує безліч різних варіацій, але найбільш поширені 2 типу їх класифікації:

 

за матеріалом корпусу;

по ширині знімних лез

 

Саме ці параметри враховуються в першу чергу при виборі такої корисної для дому речі.

 

Матеріал корпусу

 

Пластик цінується дешевше, ніж метал, але істотний мінус такого корпусу - недовговічність, а також велика ймовірність раптових відколів і отримання травм. Тому якщо Ви бажаєте придбати безпечний ніж, то краще не економити і зупинити свій вибір на металевому корпусі. Такий тип інструменту буде надійно захищений від леза, що гарантує мінімальний ризик отримання травми при роботі з ним. Так само радимо звернути увагу на сайт https://master-plus.com.ua/instrument/hacksaws-for-metal/, якщо вам потрібна якісна ножовка.

 

Ширина леза

 

Ширину леза варто враховувати, орієнтуючись на тип роботи, оскільки надмірні навантаження при виборі невідповідного виду чреваті псуванням інструменту і ймовірними травмами. Канцелярський ніж 7 мм підійде для вирізання декоративних фігурок і різних прикрас з паперу, але це зовсім невдалий варіант для роботи з шпалерами.

 

Виділяють три найбільш популярних виду по ширині леза: на 7, 9 і 18 мм. Ніж на 7 мм підходить виключно для розрізання тонкого паперу. З щільним картоном такий ніж або взагалі не впорається, або ж буде залишати косі надрізи і зачіпки. Ніж на 9 мм вважається універсальним для використання у багатьох будівельно-оздоблювальних роботах, але може використовуватися і як канцелярський. Він добре ріже як щільний картон, так і тонку шкіру і навіть лінолеум. Ніж на 18 мм називають будівельним, оскільки застосовується він виключно в таких роботах.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка