Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Готель «Кипарис» - якісний відпочинок без турбот

Дата: 12-10-2018, 18:20 Відгуків: 0 Переглядів: 971 Категорія: Статті і нариси

Готель «Кипарис» в Адлері - це сучасний готельний комплекс європейського рівня. Ми гарантуємо своїм гостям якісний відпочинок круглий рік. Відмінне розташування і багата інфраструктура готелю сподобаються як туристам з дітьми, так і подорожуючим парам. Ми пишаємося свої персоналом, який забезпечує ідеальний сервіс для всіх наших гостей. Широкий вибір послуг, що надаються готелем, допоможе організувати ваш відпочинок за найвищими стандартами.

 

Адлер - це чудове місце для відпочинку: чиста природа, свіже повітря, тепле море і доброзичливі місцеві жителі. Але щоб отримати задоволення від відпустки, важливо правильно підібрати місце, де зупинитися. Приватний сектор представлений багатим асортиментом, цей варіант дешевше, але він не може похвалитися хорошим сервісом. Готель - це вибір для тих, хто вважає за краще відпочивати з комфортом.

 

гостиница в Адлере - це 3-х зірковий готель, в якому оптимально поєднуються ціна і якість! Тут ви зможете насолодитися затишними і чистими номерами, смачними стравами в ресторані, купанням в морі, до якого всього пара хвилин. Територія готелю порадує ефектними рослинами і яскравими квітами.

 

Готель розташований в центрі Адлера. Важлива перевага - близькість моря, всього через дорогу знаходиться пляж (в 150 м), до якого можна дійти за кілька хвилин. Недалеко розташовані залізничний вокзал Адлера - в 3 км, міжнародний аеропорт Сочі - в 10 хвилинах їзди.

 

У крокової доступності можна знайти і місця для розваг: кафе, ресторани і магазини. У дітей викличуть захоплення розважальні центри: в 5 км знаходиться аквапарк «Амфібіус», в 5,5 км - найбільший російський океанаріум «Sochi Discovery World», в 4,5 км - Олімпійський парк і «Сочі-Парк».

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка