Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Нова студія декору в Києві – Чеширський Кіт

Дата: 15-11-2018, 23:09 Відгуків: 0 Переглядів: 502 Категорія: Статті і нариси

Зберегти на добру пам’ять приємні спогади про чергове свято допомагають яскраві фотографії. Саме вони стануть нагадуванням про теплу атмосферу проведеного урочистого заходу чи дня народження. Як отримати незабутні враження, скільки часу, коштів та зусиль для цього потрібно?

Звісно, можна відправитися за кордон, та відсвяткувати черговий ювілей в іншій країні. Але це потребує чималого бюджету та вільного часу, які зараз є розкішшю. Нова, нещодавно відкрита студія декору в Києві дарує унікальний шанс всім, хто хоче створити справді незабутню казку. Ми знаємо, як зробити чарівний декор, а також доставити за Вашою адресою та змонтувати декорації. Подаруйте собі, дітям або колегам позитивні емоції, доклавши до цього мінімум зусиль!

Ексклюзивні пропозиції від декор студії на офіційному сайті

Колектив нашої студії – справжні чарівники, яким під силу реалізувати будь-які побажання клієнта. Якщо Ви шукаєте місце, де можна вдало сфотографувати дитину, або потрібна студія весільного декору, запрошуємо зробити замовлення, звернувшись до наших менеджерів.

Замовник отримує декілька переваг:

  • немає необхідності займати чергу, попередньо записуватись або перекуповувати фото-студію – вона сама приїде до Вас у потрібний час;
  • Ви економите собі час та сили, адже не потрібно шукати об’яви, мандрувати містом та ретельно оглядати кожну фотозону.

Будь-яка прикраса свята на Ваш смак – це далеко не всі наші можливості. Ми ведемо вдале співробітництво з представниками малого, середнього та великого бізнесу, та створюємо неординарні композиції для оздоблення офісів, вітрин та торговельних залів, бізнес-центрів, а також допомагаємо з підготовкою до чергового фестивалю чи вернісажу.

Короткий опис створення казки: як це відбувається на практиці

Чарівні перетворення проходять дуже просто:

  • спочатку Ви розповідаєте нам, що саме хочете побачити;
  • ми створюємо кілька різнопланових ескізів;
  • разом обираємо найкращі з них;
  • поетапно створюємо декор для свята;
  • доставляємо готові декорації за вказаною адресою в оговорені строки;
  • допомагаємо зі збиранням та установкою.

Величезний асортимент – необмежені можливості

Масштабні композиції, що одразу привертають до себе увагу та викликають зацікавленість присутніх, завжди виграють у порівнянні з дрібними прикрасами, використаними для оздоблення банкетної зали ресторану чи дитячої кімнати. Саме тому наша студія святкового декору www.che-decor.com.ua не зупиняється на своїх досягненнях, і регулярно знаходиться у пошуку нових тематичних рішень.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка