Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як вибрати авіаквиток?

Дата: 23-01-2019, 21:12 Відгуків: 0 Переглядів: 770 Категорія: Статті і нариси

Після того, як Ви вибрали авіакомпанію і рейс, якими збираєтеся здійснити політ, Вам потрібно прийняти ще одне важливе рішення. Переважна більшість авіакомпаній, крім дискаунтерів лоу-кост, пропонують своїм пасажирам два або навіть більше класу обслуговування. Відмінності починаються ще тут, на землі.

 

До речі, вас може зацікавити поиск билетов от tickets.kz, який видасть вам найвигідніші пропозиції вже зараз.

Вибір класу

 

Раніше поділ на класи виглядало так: перший і економ. Між ними згодом додався бізнес, але потрійне поділ мало де прижилося. Тому перший клас в основному став бізнесом. Іноді авіакомпанії додають преміум-економ або названий якось схоже. Мається на увазі, що обслуговування в ньому буде краще, ніж в економі, а ціна набагато нижче, ніж в бізнес.

 

Про додаткові послуги в vip-економія Вам краще дізнатися в авіакомпанії. А заодно поцікавитися і типом повітряного судна. Насправді конструкція далеко не всіх літаків дозволяє дійсно виділити три різних класу на борту так, щоб різниця між ними була відчутна. Наприклад, підвищення класу однозначно має на увазі більший простір і широкі сидіння. Але ми забігли трохи вперед. Давайте повернемося поки на землю.

 

Першу різницю між економ і бізнес-класом Ви відчуєте ще в касі, де будете купувати квиток. За підвищений сервіс та додаткові послуги доведеться заплатити в 2-3 рази дорожче, але не поспішайте відмовлятися, поки не дізнаєтеся від чого. По-перше, тут же Вам запропонують і перші гідності. У багатьох авіакомпаніях віп-пасажири мають просто фантастичні умови з обміну квитків: це може бути і відкрита дата, і навіть можливість змінити пункт призначення. По-друге, бізнес-клас дозволяє провозити в 1,5-2 рази більше безкоштовного багажу, та й в салон літака з собою можна взяти більше ручної поклажі.

 

Приїжджати в аеропорт пасажири підвищених класів обслуговування не поспішають. Адже для них відкриті окремі стійки реєстрації, на які ніколи не буває черги. А якщо затримка рейсу все таки трапиться, то очікувати відправлення бізнес-мандрівники будуть не в загальному залі очікування, де і присісти то ніде, а в спеціальному віп-залі. Його облаштування залежить від фантазії і щедрості конкретної авіакомпанії. Абсолютно точно, що Вам вистачить місця на м'яких диванчиках, можна буде скористатися інтернетом, випити чашечку кави і перекусити. У віп-залах деяких авіакомпаній є навіть душові кабіни і спа-салони.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка