Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як вибрати свого фотографа?

Дата: 13-03-2019, 13:21 Відгуків: 0 Переглядів: 442 Категорія: Статті і нариси

Зізнайтеся вам доводилося розчаруватися в результаті фотосесії? А як ви вибирали фотографа?

 

Результат вашої фотосесії безпосередньо залежить від відповіді на це питання. Фотографів зараз дуже багато, вони знімають в різних стилях, тому для початку потрібно визначитися, які фотографії ви хотіли б отримати. Живі, репортажні знімки? Або навпаки, чітко вивірені постановочні портрети? Яскраву контрастну картинку або м'які настроєві знімки? Варіантів багато...

 

До речі, вас може зацікавити творческая фотолаборатория, на сайті якої можна придбати сертифікат на фотосесію швидко та просто.

 

Стиль фотографій частково допоможе з вибором фотографа. Шукати його можна через гугл або соц мережі або орієнтуватися на відгуки друзів і знайомих. За підсумками цього пошуку у вас вийде список фотографів, роботи яких вам ближче всього.

 

Ціна - це ще один критерій вибору. Вартість нижче середнього по ринку повинна насторожити - цілком можливо, що це початківець фотограф і він не зможе гарантувати стабільний якісний результат. Верхнього ж межі ціни практично не існує, так що тут орієнтир виключно на ваші фінансові можливості.

 

Але є ще один критерій, який не завжди очевидний, але при цьому дуже сильно може вплинути на результат вашої фотосесії. Це безпосередньо особистість фотографа. Зараз соц мережі показують нам фахівців з різних сторін, ми можемо бачити не тільки їх професійні роботи, а й побачити їх особистісні якості. Зрозуміти, наскільки вам близький ця людина, чи буде вам комфортно з ним працювати, чи зможете ви розслабитися. Іноді має сенс зустрінеться з ним заздалегідь і обговорити всі організаційні моменти. Не бійтеся задавати будь-які питання! Особливо, якщо це ваша перша фотосесія і багато що здається новим і незрозумілим. Чи допоможе фотограф з позування, порадить, у чому піти, підкаже чи контакти візажиста чи стиліста? Все це краще з'ясувати до прийняття рішення про те, хто буде вас знімати.

 

Удачі вам на фотосесіях! І нехай фотосесія буде для вас святом і задоволенням в компанії свого фотографа!

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка