Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Цікаві фільми на реальних подіях

Дата: 8-04-2019, 22:55 Відгуків: 0 Переглядів: 452 Категорія: Статті і нариси

Ігри розуму / A Beautiful Mind

Фільми, які засновані на реальних подіях, розповідають нам історії, які відбувалися колись насправді. І зовсім не важливо, йдеться про історичну подію або особисту драму однієї людини. Сайт цікавих новин зібрав для вас добірку з п'яти фільмів, заснованих на реальних подіях.

Інші фільми на реальних подіях які варто подивитися, читайте на сайті TMGinfo.

Ігри розуму

Знаменитий американський режисер, продюсер і актор Рональд Ховард, відомий глядачеві за такими картинами як «Аполлон - 13», «Нокдаун», «Гонка», а так само екранізацією книг Дена Брауна «Код да Вінчі» і «Ангели і демони», в 2001 року випустив у світ біографічну драму «Ігри розуму» за однойменною книгою С. Назар.

Книга відразу ж стала бестселером і була переведена на тридцять мов. Її по достоїнству оцінили не тільки читачі, а й професіонали. Роман отримав Премію національного кола книжкових критиків як найкраща біографія і був номінована на Пулітцерівську премію - престижну нагороду США в галузі літератури, журналістики, музики і театру.

Рон Ховард, знаменитий своїми життєписами видатних людей, і на цей раз не документально передав факти життя американського математика Неша, лауреата Нобелівської премії, яка страждає на шизофренію, а відтворив сильну, напружену драму, яка тримає в напрузі аж до фінальних титрів, а переживання екранних героїв стають власними переживаннями кожного з глядачів.

Людина, яка змінила все

Людина, яка змінила все Moneyball, 2011

На екрани ця картина вийшла в 2011 році. Режисер Беннет Міллер поклав в основу стрічки книгу Майкла М. Льюїса, видану в 2003 році, про бейсбольній команді «Окленд Атлетикс» та її генерального менеджера Біллі Біне.

Як і книга, фільм майже відразу набрав багато позитивних відгуків з боку критиків, ніж та забезпечив шість номінацій на премію «Оскар» і чотири номінації на премію «Золотий глобус».

А ось акторську роботу Бреда Пітта, який зіграв головну роль у фільмі, критики проголосили практично кращої за всі роки його акторської кар'єри.

Двадцять одне

Фільм-драма. Режисером став Роберт Лукетич (відомий по грандіозної картині «Блондинка в законі»), який екранізував роман Бена Мезрича, написаний в 2003 році - «Удар по казино. Як зірвати куш. Реальна історія шести студентів, які обіграли Лас-Вегас на мільйони доларів ».

Критики прийняли фільм негативно, відзначаючи примітивність сюжету і шаблонну гру акторів, чого не скажеш про телеглядачів. За перші вихідні фільм зібрав трохи більше 24 мільйонів (перше місце), а за 10 днів - 47 мільйонів. Всього касовий збір фільму склав більше 73 мільйонів, що прославився показом в 2 648 кінотеатрах одночасно.

В гонитві за щастям

Фільми Уїлла Сміта

Завершує нашу добірку американський біографічний фільм 2006 року «В гонитві за щастям» режисера Габріеле Муччіно, що оповідає про людину, який пройшов зовсім нелегкий шлях від бідного торгового представника до брокера - Кріса Гарднера, якого зіграв Уілл Сміт.

У послужному списку Сміта безліч чудових картин. «Погані хлопці», «День незалежності», «Люди в чорному», «Ворог держави», «Підводна братва», «Я, робот» - далеко не повний перелік. У всіх своїх роботах Сміт викладався на всі сто відсотків, але, мабуть, ролі супергероїв, копів і ковбоїв ніхто не сприймав як складну роль. А в цій картині він показав всю свою майстерність і професіоналізм і був гідно оцінений як глядачами, так і критиками.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка