Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Кава Lavazza - як відрізнити підробку

Дата: 29-04-2019, 17:14 Відгуків: 0 Переглядів: 893 Категорія: Статті і нариси

Асортимент меленої кави сильно різниться за ступенем дроблення кавових зерен. Характер помелу впливає на аромат приготованих напоїв, сприяє повному розкриттю смаку. Знайомство з великою колекцією кавових марок Lavazza можна почати з класичного еспресо Lavazza Qualita Oro. До складу суміші Premium включені дорогі вишукані сорти зерен з Центральної і Південної Америки.

 

Характерна для кофе lavazza середня обжарка відчувається завдяки квітково-медовому смаку з присутністю легкої кислинки. Бразильські зерна надають міксу Qualita Oro терпкі солодкуваті нотки меду, що дозволяють отримувати неймовірне задоволення від продукту без додавання в нього цукру.

 

Наступний купаж на 100% складається з зерен арабіки. Віденський спосіб обсмажування зерен насичує продукт м'яким смаком. Цей різновид, крім варіанту в стандартній упаковці, виготовляється у вигляді дрібно- та среднемолотого кави в капсулах Lavazza Espresso Point для кавоварок.

 

Фаворитом жителів Апеннінського півострова більше сотні років вважається кава Lavazza Qualita Rossa. Низький вміст робусти в складі кави Lavazza Rossa (30%) робить напій чудовим. Це відмінний купаж для еспресо, незамінного для отримання заряду енергії вранці. Марка користується попитом в кожному престижному закладі Італії.

 

Назва бленда Lavazza Crema e Aroma відображає його відмінну рису, що складається в кремовою пінці і чудовому ароматі. Тут зерна арабіки та робусти беруться в процентному співвідношенні 80:20. Віденська обжарка надає м'якість і ледь вловимий солодкість. Даний вид суміші має високу якість, що дозволяє виготовляти еспресо, капучіно, а також напій з молоком.

 

Як відрізнити від підробки?

 

Недобросовісних виробників приваблює випуск підробки, в якій до натуральної кави можуть бути додані дешеві компоненти. Щоб уникнути обману при покупці оригінального італійського продукту, потрібно слідувати деяким рекомендаціям:

 

- «Лавацца» продається тільки в спеціалізованих магазинах.

- Упаковка повинна бути без сильних вм'ятин.

- Кожен вакуумний пакет забезпечений клапаном для вивільнення вуглекислого газу.

- На етикетці вказана дата випуску і країна виробництва.

- Зерна всередині однакові за розміром і цілісності.

 

Історія бренду Lavazza

 

Перші сторінки літопису кавовій компанії Lavazza датуються кінцем 19 ст. Творець бренду Луїджі Лавацца в своїй лавці в Турині почав експериментувати над виготовленням кавових сумішей, поєднуючи між собою кращі сорти. Він вперше став обсмажувати кавові зерна.

 

Світанок створеної сеньйором Лавацца кавовій індустрії припав на повоєнні роки. У 1947 р торгова марка обзавелася власним логотипом, а в 1950 р стартувала робота першого заводу з виготовлення кави Лаваца з вишуканими смаками. Щорічно обсяги продажів компанії стрімко росли, а разом з ними прийшла і всесвітня популярність.

 

Ще однією інновацією компанії є використання вакуумної упаковки. Застосування цього способу дозволяє надійно зберігати натуральний смак зерен.

 

Як виробляють італійський кави?

 

Виробництво кави елітних марок і по сей день дотримується вікових традицій.

4 покоління клану Лавацца і фахівці їх компанії не переривають роботу зі створення нових, незвичних сумішей (з використанням близько 60 видів сировини), пробних ароматів і виробляють відмінний кави.

 

Секрет неповторних купажів торгової марки Lavazza криється в:

 

- добірних зернах, вирощених на кращих плантаціях;

- сучасною технологією обсмажуванні зерен;

- фірмової багатошарової вакуумній упаковці.

 

Крім зернового під брендом Lavazza випускається мелену каву, різновиди якого відрізняються один від одного рівнем термічної обробки:

 

Після мінімальної (скандинавської) обсмаження зерна набувають світло-коричневий колір.

Середня (віденська) ступінь забарвлює зерно в коричневий відтінок, а напою додає яскравий аромат.

 

Сильна (французька) - насичує зерна темнувато-коричневим кольором і олійністю.

 

Результатом темної (італійської) обсмаження стає насичений смак з вираженою гіркуватістю і невеликий кислотою.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка