Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Яке вибрати аніме для перегляду?

Дата: 29-07-2019, 11:10 Відгуків: 0 Переглядів: 440 Категорія: Статті і нариси

Ось нарешті закінчився робочий день, ви вирішили всі побутові питання і можете присвятити час перегляду відмінної комедії. А як інакше зняти стрес і чудово підняти настрій без зайвих фінансових витрат? Але проблема полягає в тому, що знайти хороший комедійний фільм або серіал стає все складніше, а переглядати один і той же по кілька разів подобається далеко не всім. Можете витрачати час на пошуки, а можете познайомитися з новим для себе жанром - аніме. Ці мультфільми сповнені загадок і сюрпризів, але і комедійним картинам знайшлося місце в цій категорії. Любителі давно в цьому переконалися, а новачки можуть вибрати і подивитися аніме російською мовою в онлайн режимі на тематичних сайтах. Звичайно, починати знайомство з аніме варто з добірних серіалів, тому Кінообоз приготував для вас перелік цікавих комедійних стрічок.

 

"Гора священного меча" - оригінальне аніме про катастрофу, що насувається в вигляді комети, що несе загрозу всьому людству. Але є людина, чию долю вищі сили нерозривно пов'язали з небесним тілом. Він і може запобігти насувається катаклізм. Головний герой гордий і зарозумілий, а дія відбувається безпосередньо під час його навчання і екзаменатор молодої людини та ще штучка. Комічних моментів тут предостатньо.

 

Якщо ж хочете посміятися від душі, то пригоди "Номернутих" вам припадуть до смаку. Хлопці є неперевершеними майстрами планування і здійснення пагонів, але на цей раз їх занесло в серйозне місце - в'язницю "Number". Та й суворий наглядач не зводячи очей з групи злочинців. Чи зможуть спритники викрутиться цього разу?

 

Наступне аніме однозначно заслуговує на увагу, адже користується величезною популярністю. Йтиметься про картину "В пошуках божественного рецепта". Поєднання іскрометного гумору і оригінального сюжету у цьому винна. Молодий хлопчина Сома намагається перевершити в кулінарному мистецтві свого батька, але цієї йому ніяк не вдається. Щоб досягти мети він вирішує вступити в кращу академію кулінарного мистецтва, і він здатний показати екзаменаторам все, на що здатний.

 

Звичайно, це всього лише кілька хороший аніме комедій, насправді ж їх так багато, що при всьому бажанні переглянути всі серії і сезони в найближчі роки ви точно не встигнете. Можете ознайомитися і з іншими топами в інтернеті, адже думки у всіх різні і догодити всім і кожному просто неможливо.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка