Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Відкачування септиків: особливості послуги

Дата: 5-12-2019, 22:21 Відгуків: 0 Переглядів: 645 Категорія: Статті і нариси

Експлуатація автономних каналізаційних систем вимагає періодичного відкачування ємностей. Де замовляти дану послугу, наскільки часто потрібно вивільняти резервуари від відходів.

 

Як здійснюється відкачування вигрібних ям

 

Організація автономної системи відводу стічних вод часто передбачає використання вигрібних ям і септиків. Для переробки органіки застосовують сучасні технології, включаючи природні бактерії, але час від часу необхідно проводити відкачування ємностей, оскільки навіть при найякіснішої і ретельної фільтрації септики і вигрібні ями швидко заповнюються. Це неминучий процес.

 

Виконати відкачування своїми силами складно, для цього потрібно мати у своєму розпорядженні спеціальне обладнання, тому послугу замовляють в профільних компаніях, які виконують откачку септиков. Фахівці працюють з будь-якими об'єктами, включаючи вигрібні ями. Цей нехитрий спосіб утилізації стічних вод застосовується до цих пір.

 

Вигрібні ями використовують на заправках, автомийках, в придорожніх кафе, в заміських будинках, на дачах і інших об'єктах. Якщо відстійник не обладнано дренажною системою, його потрібно відкачувати один раз в декілька місяців, але все залежить від конкретних умов:

активності експлуатації каналізації;

 

- обсягу резервуара;

- рівня залягання грунтових вод;

- кількості людей, які користуються системою тощо.

 

Комплексна відкачування вигрібних ям кубів здійснюється за допомогою спеціального обладнання, що включає в себе насос, шланг і ємність для прийому відходів. Нечистоти вивозяться за межі ділянки на асенізаторської машині.

 

Як замовити обслуговування очисних споруд

 

Своєчасна відкачування септиків та вигрібних ям - це важливий процес експлуатації автономних систем відводу стічних вод. Асенізаторську машину можна замовити в будь-який час, залишаючи заявку на сайті компанії, або зв'язуючись з менеджером по телефону. Вартість послуг залежить від різних чинників:

 

- розташування очисної споруди;

- обсяг ємності.

 

Роблячи замовлення, потрібно повідомити цю інформацію, щоб менеджер підібрав підходящу машину (важливо враховувати місткість бака і довжину шланга). У замовників є можливість укласти з компанією договір і скласти графік, щоб здійснювати відкачку за планом у встановлені дні.

 

Фахівці виконують всю роботу, починаючи від відкриття технічного люка, закінчуючи вивозом відходів. При необхідності перед початком відкачування в ємність додаються реагенти, що розріджують щільні відкладення (це актуально в разі, якщо вигрібна яма довго не використовувалася).

 

Детальну інформацію про послуги обслуговування очисних споруд читайте на сайті компанії, тут же можна задати будь-які питання, що цікавлять.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка