Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Як боротися з тарганами?

Дата: 20-12-2019, 21:30 Відгуків: 0 Переглядів: 835 Категорія: Статті і нариси

Помітили на кухні таргана? Це означає, що вже пора вживати заходів, поки цілі полчища цих комах не почали марширувати по всій вашій квартирі.

 

Ми розповімо про те, як боротися з тарганами завдяки https://www.pestro.com.ua/, щоб позбутися від них раз і назавжди.

 

Причини появи тарганів

 

1. Мусоропровід в будинку. Ця споруда часто стає причиною появи шкідників в будинку. Далеко не всі керуючі компанії дотримуються правил, які передбачають періодичну дезінфекцію сміттєпроводу.

 

2. Антисанітарія в квартирі. Якщо ви любите складувати брудний посуд по всій житлоплощі, а також не морочитися збиранням, то тарганам у вас дуже сподобається.

 

3. Сусіди. Якщо вам не пощастило з сусідами, то доведеться регулярно відбиватися від полчищ комах, які так і норовлять зробити вибір нові території.

 

4. Випадково занесли з вулиці. Так, таке теж буває. Кілька особин могли сховатися в продуктах, які ви принесли з магазину. Повірте, навіть така маленька кількість тарганів може розплодитись до значної колонії.

 

5. Затопило підвал / ремонт у сусідів. Як ви думаєте, куди рвоне натовп наляканих комах, втративши свого звичного місця проживання. Очевидно, що в сусідні квартири, в тому числі і вашу.

 

Як самостійно позбутися від тарганів?

Якщо ви думаєте, що боротьба з шкідниками обмежується балончиком дихлофосу, то ви сильно помиляєтеся. Уничтожение тараканов набагато складніше. На полицях магазинів ви зможете знайти безліч засобів, що знищують комах. Крім цього, існують народні способи позбавлення від комах. Розглянемо найпоширеніші і ефективні методи.

 

Пастки

Принцип дії у них досить простий: коробочка з клеєм ставиться в місце, де проходять маршрути тарганів. Клей має привабливий аромат, який приманює комах. Ті грузнуть і не можуть вибратися. Безсумнівний плюс таких пасток полягає в тому, що їх можна використовувати навіть при наявності маленьких дітей і домашніх тварин.

 

З мінусів: масового геноциду мерзенним членистоногих влаштувати за допомогою такої пастки вийде. Поголів'я хоч і скоротиться, але незначно.

 

Крейда

Дешевий і ефективний засіб. Принцип дії полягає в тому, що тарган, перетинаючи намальовану лінію, брудниться в токсичному речовині. При спілкуванні з іншими комахами він труїть і їх теж. Не рекомендується користуватися крейдою в легкодоступних місцях, якщо у вас є маленькі діти і домашні тварини.

 

Аерозолі

Висока ефективність тут поєднується з високою токсичністю. Аерозоль вбиває комах досить швидко, приблизно за 6 годин. Після обробки приміщення цим засобом рекомендується покинути квартиру на день або два.

 

Гель

Гель наноситься у важкодоступні місця, де найчастіше зустрічаються таргани. Він не випаровується і легко змивається, не залишаючи слідів, що є безсумнівним плюсом.

 

Інсектицидний гель не відразу вбиває жертву. Тарган, як правило, встигає дістатися до гнізда, де вже вмирає, попутно заражаючи своїх родичів.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка