Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Різновиди пилососів

Дата: 1-02-2020, 00:03 Відгуків: 0 Переглядів: 386 Категорія: Статті і нариси

Споживачі часто навряд чи зможуть перерахувати всі доступні на ринку типи пилососів. І це не дивно, адже їх насправді не так мало, як багатьом здається. Нижче ми представимо класифікацію цієї техніки:

 

Для сухого прибирання класичні недорогі пилосмоки, що зустрічаються практично в кожному будинку поділяються на три групи:

 

1. Балонні

 

Це найпоширеніший тип «сухих» пилососів. Вони складаються з корпусу з мотором, пилозбірником і шлангом з телескопічною рукояткою. Ємність, куди збирається пил, може бути зроблена з тканини або пластика, за яким набагато легше доглядати.

 

2. Вертикальні

 

Одним з головних переваг цього типу є відсутність отделяющихся деталей. Пилозбірник, мотор і рукоятка управління в них поєднані в єдину конструкцію. Відзначимо, що такі прилади користуються великою популярністю в західних країнах.

 

3. Інтегровані

 

Про цей вид пилососів мало хто знає споживачі. Особливості таких моделей полягають в тому, що ємність для збору пилу і двигун розташовані поза кімнати, де відбувається прибирання. Щітка з трубкою і шлангом підключаються до спеціального роз'єму в стіні. У процесі збирання пил відразу виходить за межі кімнати. Вартість таких моделей досить велика, в більшості випадків вони застосовуються для екстремальної прибирання в ремонтованих приміщеннях.

 

Миючі пилососи

 

Замість пилозбірника в їх конструкції є два резервуари. Один заповнений водою з миючим засобом, яка подається в спеціальний шланг з розпилювачем. Друга ємність призначена для збору брудної води. Перевагою миючих пилососів є можливість якісного очищення твердих поверхонь, включаючи кахельні і паркетні підлоги.

 

Пилососи-роботи

 

Дані пристрої менш функціональні, ніж їх «ручні» конкуренти, але мають одна перевага, яке перекриває всі недоліки. Пилососи-роботи можуть працювати без присутності людини, завдяки вбудованій системі позиціонування і просунутим датчикам зіткнення. З мінусів можна відзначити малий обсяг пилозбірника, відносно низьку ємність акумулятора і високу ціну.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка