Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Шкоду або користь приносить перегляд аніме?

Дата: 8-03-2020, 22:53 Відгуків: 0 Переглядів: 807 Категорія: Статті і нариси

Для тих, хто не знайомий з даним видом анімацію хочу прояснити. Аніме - японська анімація, розрахована на підлітків і дорослих людей. Має характерну рисовку і випускається в якості телевізійних серіалів.

 

Є безліч думок з приводу перегляду аніме. Одні кажуть, що все це неприйнятно і руйнує психіку тих людей, які дивляться все це. Інша частина людей каже, що немає нічого поганого в перегляді даного виду анімації. Хто ж правий?

 

Я не збираюся засуджувати тих чи інших. Тут кожен правий по своєму. Як і в абсолютно кожному занятті тут є свої плюси і мінуси, а от смотреть аниме онлайн ви можете просто зараз. З початок я б хотів розглянути всі позитивні риси.

 

1 - Велика різновид жанрів. Хочете романтику? Отримуйте! Хочете хоррор? Візьміть 2! (І так, я знаю, що в фільмах те ж саме.)

 

2 - Кожен зможе знайти щось для себе. За весь час вийшло дуже багато різних аніме. Хочете розслабитися або навпаки, набратися енергії? У цьому вам допоможе аніме.

 

3 - В кожен з сезонів (літній, зимовий, осінній та весняний) виходять по кілька тайтлів, так що ви навряд чи будете скаржитися на великий час очікування нового аніме.

 

4 - Велике аніме - спільнота. Ви зможете дуже легко знайти собі співрозмовника, для обговорення щойно переглянутого тайтла.

 

5 - Аніме можна використовувати для сімейного перегляду. Але тут потрібно акуратно вибирати тематику і саме аніме.

 

6 - Атмосфера. Так-так, саме вона. Тут ви зможете від душі посміятися або поплакати. Бувають моменти, коли за головного героя переживаєш більше, ніж за своє життя.

 

Цей список можна продовжувати нескінченно. Пора перейти до головних мінусів.

 

1 - Великий витрат часу. На перегляд 12 серій у вас піде близько 4-5 годин. А що вже говорить про такі аніме як "Наруто" або "Ван - Піс".

 

2 - Багато однотипних і "шаблонних" аніме. Ми не рідко можемо спостерігати, як видавець починає робити все серії під один сюжет, змінюючи тільки героїв і місця.

 

3 - Аніме може поранити психіку. Так, якщо ви підліток, то навряд чи вас можна здивувати літаючими головами і нижньою білизною. Але бувають випадки, коли батьки не оглядають за своєю дитиною і він, побачивши в мережі якийсь аніме, починає його перегляд. Благо якщо це буде невинне і веселе аніме. А якщо це буде, наприклад "Сумна пісня". Я думаю, що це може спричинити серйозні проблеми. (Хоча в цьому варто звинувачувати неуважних батьків.)

 

4 - Викликає звикання. Як би це дивно не звучало, але це так. При перегляді хорошого аніме ми захоплюємося, буває настільки, що втрачаємо відлік часу. Особисто я, спати не зможу якщо не подивлюся весь тайтл. Є люди, які взагалі забувають про реальне життя і стають затворниками. Це, на мій погляд, найголовніша проблема.

 

Підводячи підсумки, хочу сказати, що я не вважаю аніме якимось "всесвітнім змовою". Аніме це просто захоплення. Як ми бачимо, у нього є свої плюси і мінуси. Просто не потрібно забувати про реальне життя і провести чітку грань між аніме світом і реальним. А батькам дітей, хочу сказати, що потрібно перевіряти, що дивляться ваші діти. Вони захопилися аніме? Увімкніть їм твори Хаяо Міядзакі і будьте спокійні.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка