Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Комп'ютери для занурення: особливості

Дата: 16-06-2020, 00:01 Відгуків: 0 Переглядів: 360 Категорія: Статті і нариси

Комп'ютер для занурення - це прилад, здатний замінити собою безліч інших пристроїв, а також зробити занурення більш цікавим і захоплюючим. Ці невеликі прилади мають величезний функціоналом і здатні надати дайверу величезна кількість корисної інформації як під час занурення, так і після нього.

 

Проте вибрати цей прилад на https://batiskaf.ua/33-pribory дуже непросто. При покупці комп'ютера для дайвінгу потрібно врахувати безліч чинників, але навіть при дотриманні цієї умови немає гарантій того, що обрана модель буде задовольняти всі запити.

 

Легкий і міцний комп'ютер Suunto D4f створений спеціально для того, щоб по-справжньому насолодитися підводним спортом і поліпшити свої навички.

 

Комп'ютер важить всього лише 86 гр. і має окантовку з нержавіючої сталі. Мінеральне скло робить прилад міцним і надійним і дозволяє не бояться про його збереження. Комп'ютер оснащений зручним ремінцем з еластомеру.

 

Комп'ютер точно розраховує час занурення і тимчасові інтервали між нирками, також він показує поточну і максимальну глибину під час пірнання. Ці функції дозволяють зосередитися на вивченні глибини, не відволікаючись на розрахунки.

 

Прилад допомагає поліпшити навички дихання, оскільки оснащений таймером затримки дихання. Вся ця інфоріація зберігаються в пам'яті комп'ютера, тому пізніше можна вивчити журнал з позначками і проаналізувати дані.

 

Цей комп'ютер був спеціально створений для підводного полювання, але він також чудово підходить для фрідайвінга, снорклинга і дайвінгу.

 

Комп'ютер для занурень Suunto D5 - справжня знахідка для тих, хто цінує функціональність, багатозадачність і стильний зовнішній вигляд. Технічні характеристики пристрою на висоті:

 

- водонепроникність до 100 м.,

- вібраційні оповіщення,

- перезаряджається літієво-іонний акумулятор,

- обновляєме ПО,

- настроюється підсвічування,

- 19 мов меню і т. д.

 

Прилад має кольоровий екран з чудовою чіткістю і високою контрастністю. Меню комп'ютера зручне і інтуїтивно-зрозуміле, управління проводиться за допомогою трьох кнопок.

 

Дуже зручно, що всі дані можна передавати бездротовим способом. Для цього перед початком занурення потрібно створити пару підводного комп'ютера D5 з датчиком Suunto Tank POD. За допомогою цієї функції без зусиль можна отримувати дані про тиск у балоні прямо на дисплей.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка