Майор (2013)Выпускной (2015)Лифт / Elevator (2011)Сказки мачехи (2015)

Хороше кіно онлайн

Ласкаво просимо в онлайн кінотеатр kinooboz.com. На нашому сайті можна безкоштовно подивитися кращі фільми і улюблені серіали. Ми уважно стежимо за якістю представлених для перегляду фільмів, тому новинки кінопрокату у нас з'являються не зразу. Зате якість відеоматеріалів не залишить у Вас негативних вражень і дозволить отримати задоволення від якісної версії довгоочікуваного фільму. Не забувайте залишати свої коментарі і ставити оцінки кінострічкам, які сподобалися. Приємного перегляду!

Заміна дисплея на смартфонах Apple: що потрібно знати?

Дата: 4-10-2020, 12:34 Відгуків: 0 Переглядів: 280 Категорія: Статті і нариси

IPhone - один з найпопулярніших і найбільш якісних гаджетів сьогодні. Він відрізняється надійними комплектуючими, гранично точною збіркою, захистом від ударів і падінь. Але навіть при цьому жоден Айфон не застрахований від механічних пошкоджень.

 

Особливо вразливою деталлю є його дисплей. Він отримує подряпини, сколи та тріщини, а при досить сильному ударі може бути пошкоджена матриця екрану. В цьому випадку дисплей необхідно замінити. Для цього потрібно звернутися в професійний сервісний центр https://www.aks.ua/remont-telefony/zamena-display.html, де заміна диспле буде проведена досвідченими фахівцями.

 

Коли потрібна заміна дисплея?

 

Як зрозуміти, що пора міняти дисплей на айФоні? Неполадки цій частині гаджета - найочевидніші. Не обов'язково вони заважають використовувати гаджет, але можуть сильно зіпсувати його зовнішній вигляд. А тріщини в районі фронтальної камери зроблять знімки розмитими і неяскравими.

 

У число найпоширеніших несправностей дисплея IPhone входять:

 

- На дисплеї з'явилися прояснені або затемнені плями, вигорілі пікселі, смуги або патьоки.

- Сенсор перестає реагувати або реагує гірше звичайного.

- Екран блимає або мерехтить.

- Зображення на смартфоні смикається.

- Розбилося скло екрану.

- Ефект прозорості на екрані і інші ознаки.

 

Причина поломок найчастіше в тому, що гаджет падає і вдаряється об тверді предмети. Також дисплею може пошкодити потрапляння рідини в тріщини або вихід з ладу шлейфу, яким дисплей підключається в іншій частині пристрою. У останніх моделей дисплей і екран встановлюються як цілісний блок, і в разі поломок потрібно замінити його повністю.

 

Як проводиться заміна дисплея на айФоні?

 

Щоб відремонтувати дисплей IPhone, майстер спочатку проводить діагностику пристрою. Це допомагає знайти джерело проблеми і підібрати найкращий спосіб, щоб усунути їх. Після діагностики майстер може повідомити, у скільки обійдеться ремонт.

 

Це залежить від ціни комплектуючих і часу, який буде витрачено майстром на роботу. Якщо клієнт згоден на всі умови, фахівець береться за роботу. Терміни заміни залежать не тільки від ступеня поломки, але і від того, чи є на складі необхідні деталі. Оплата ремонту дисплея проводиться, як правило, після успішного завершення роботи.

 

Заміна дисплея на айФоні - досить просте завдання. Як правило, дисплейні блоки і шлейфи завжди в наявності, тому ви можете розраховувати на відновлення працездатності вашого IPhone досить швидко і за доступною ціною.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Ошибка